2008. február 11.

Nincs ütközés

A TyBlog új információkat szerzett az alábbi témával kapcsolatban. Az alkalmazott nyelvészetes fürstenfeldi projekthét, valamint a svájci út időpontjai NEM fognak ütközni. További jó hír a másodéves germanisztikások számára (vagyis DaniDeee és társai), hogy számukra is meghirdetésre került a svájci út. Igyekezzünk a jelentkezésekkel, mert hétfő a határidő. Emlékeztetőül megjegyzem, hogy a szemeszter szorgalmi időszakának a végén várható ez az út. Mivel azt írtam, hogy nem lesz időpontütközés, így logikusan következik, hogy a projekthétre pedig még azt megelőzően kerül sor.

Úgy látszik Gáborral mostanában minden kilátogatásom alkalmával összefutok egy körforgalomban. Így volt ez múltkor is, és most is. Igaz, múltkor sajnos nem vett észre. Mivel most ő akkor jött be a körforgalomba, amikor én ugyanott (na jó, nem pont vele szemben, mert a sávokat betartottam :)) jöttem ki. Egyébként hogyhogy még mindig a kék Fabia? (Ami bár színben harmonizál, továbbra sem visel KJF(F)-es reklámot az oldalán :)) Nem valami "busszerű képződményről" volt szó? Vagy esetleg ez valóban egy mikrobusz, csak Fabia álcát visel? :D

[Friss info] DaniDeee visszaigazolta a TyBlog szerkesztősége számára, hogy már küldött e-mailt a svájci útra jelentkezés kapcsán a Tanszék számára. Továbbá két potenciális jelentkezőről tájékoztatott bennünket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése