2008. január 28.

Hogy írjuk helyesen: Chrysler?

Az este folyamán szerettem volna belépni a Neptunra, de az alábbi üzenet fogadott: "A rendszert üzemeltető számítógépek túlterheltek. A szerverek száma a jelenlegi terhelés kezelésére nem elégséges! Kérem, próbálkozzon később!" Kérdés, hogy a második mondat valóban olyan, ami a látogatóra tartozik? Nem azt mondom, hogy titkoljuk el előle a tényt, de ezzel igazán nem került előrébb, ez elsősorban az üzemeltető számára lehet fontos információ.

Ha már a honlapról "lopott" képeknél tartunk, akkor a minap az alábbit sikerült észrevennem. Épp a Shell Smart oldalon frissítettem a kérdőívemet, hogy megkapjam az ezért évente járó pontjaimat, amikor az alábbi elírást vettem észre. A Chrysler autógyártó nevét sikerült Chrislernek leírni. Az már emellett fel sem tűnik talán, hogy a jeep kisbetűvel lett leírva. Holott Jeep volna.

Hamarosan kezdődik a második félév. Tudja valaki pontosan, hogy pontosan mikor van az új csoportnak a beköltözés? Valamint tudni valamit már a szobabeosztásról, illetve a félév eleji programokról? Ugyanis bár többé-kevésbé nekem gyakorlaton kell lennem, de az újak beköltözésére (és ha lesznek, akkor a félév eleji programokra) szeretnék kilátogatni Fürstenfeldbe.

Végezetül egy közérdekű közlemény. A blogszolgáltatónál lévő karbantartási munkálatok miatt ütemezett leállás lesz a következő időpontban: 4PM PST. A leállás várható ideje 10 perc.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése