2007. december 1.

Megvan K.I.T.T utódja?

Egy amerikai lap tudni véli, hogy a Legendás Knight Rider-sorozat új változatában egy Mustang veszi át K.I.T.T. szerepét.

Az amerikai televíziótársaság, az NBC elkészíti a Knight Rider-sorozat felújított változatát. Az eredeti sorozat alkotója, Glen A. Larson írja az új forgatókönyvet, és szintén ő a film producere is. Mint ahogy Michael Knight szerepét is egy fiatal titán veszi át David Hasselhofftól, úgy a szuperautó sem a fekete Pontiac Firebird lesz.

Egy amerikai lap értesülései szerint a Mustang különleges, GT500KR változata lett a befutó. A KR betűkombináció szolid visszafogottsággal a King of the Road, azaz az utak királya kifejezés rövidítése.

Ebben a sportkocsiban a kompresszorral megtámogatott V8-as 540 lóerőt küld a hátsó kerekek felé, mialatt a gumik biztos halálát 690 newtonméter nyomaték garantálja. Persze ez az utcai modell, a Knight Industries Two Thousand ennél "biztos" durvább lesz, hiszen az eredeti sorozatban 480 km/órás sebességre volt képes.

Kiderült pár dolog a sorozatról is. A hírek szerint David Hasselhoff is feltűnik a széria felvezető részében, ám a főszerepet immáron nem az egykori sztár alakítja. Justin Bruening kapta Tracer szerepét, akit egy gyerekkori barátja beszervez egy Knight Foundation nevezetű szerevezetbe.

A csoport vezetője, Charles létrehozza a második generációs K.I.T.T.-tet, akire egy multimilliomosnak is fáj a foga. Mikor Charles visszautasítja a "felkérést" egy újabb autó elkészítésére, a férfi elhatározza, hogy megszerzi az egyetlen K.I.T.T.-et - akár a tudós élete árán is.

Az NBC 2008 közepén tervezi bemutatni a közel két órás pilotot.

(Forrás: Vezess.hu/SG.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése