2007. november 30.

Gulyásparty

Miközben odakint - gondolom - zajlik a Gulyásparti (összevonva a Mikulással), én épp azt várom, hogy kezdődjön az Odaát. A mai részben: Különös dolgok történnek egy nagyvárosi panelházban: egy szellem szedi áldozatait, akik mind szőke, fiatal nők. Sam és Dean az ügy nyomába ered, ám a vadászat során csatlakozik hozzájuk Jo is, akinek ez az első vadászata. Ő akar lenni a csali. A fiúk ennek nem örülnek, de ha le akarják állítani H.H.Holmes, a tömeggyilkos szellemét el kell fogadniuk az ötletet.

Azt mondtam már egyébként, hogy immár itthon is kapható az Odaát című sorozat 1. évadja DVD-n? Szóval, ha valaki nem tudná, hogy mit vegyen nekem karácsonyra, akkor nem kell tovább gondolkodnia. A válasz a lába előtt (vagy legalábbis ebben a blogbejegyzésben) hever. 6 DVD, rajtuk kimaradt és kiegészített jelenetek, bakik, audiokommentár (a Bevezető epizódhoz Eric Kripke, a sorozat kitalálója, David Nutter rendező, Peter Johnson producer; a Zuhanás című epizódhoz Jared Padalecki és Jensen Ackles főszereplők közreműködésével), kisfilm (2 vadonatúj kisfilm:Jared és Jensen egy napja és Odaát: Mesék a sötétség pereméről), DVD-ROM-os weblink exkluzív Odaát-extrákhoz (eredeti forgatókönyv, Sam aktái és még sok más!) A teljes hossz 897 perc, 7990 Ft (van ahol akcióban pár száz forinttal kevesebb)

A Gulyáspartyról pedig várom a beszámolót, anélkül ugyanis nehezen tudhatja meg ország-világ, hogy milyen jól sikerült. Továbbá a jobbnál jobb fényképeket is várom, várjuk a KJFF Fotóalbumba. Jut eszembe, említettem már, hogy befejeződött a Fürstenfeldi Intézet hivatalos honlapjának technikai fejlesztése?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése