2007. december 9.

Hétfőn Seiersberg?

A bécsi úttól kellően lefáradva végül legnagyobb sajnálatomra le kellett mondanom a II. Magyar Party-t a Cavallo-ban. Remélhetőleg lesz még folytatása a kezdeményezésnek, és a következőre már tudok menni. Ugyancsak kimarad a most vasárnapra átkerült szánkózás és/vagy hónézés. Ennek elsődleges oka az, hogy néhány feladatot illetően lemaradásban vagyok, és a két nap közül választanom kellett. És akkor már inkább mentem Bécsbe, mint hónézőbe.

Hétfőn pedig az iskola által szervezett program a Gölles Ecet- és Pálinkagyár lesz. Akit esetleg ez a program nem érdekel, de szívesen körülnézne a Shopping City Seiersbergben (Graz mellett), akkor bátran jelentkezzen nálam. A jelek szerint ugyanis hétfőn elnézek oda.

Továbbá aki esetleg nem fért be a kisbuszba, de mégis szeretne autóval hazajutni a – Körmend – Zalaegerszeg – M7 – Siófok (- Székesfehérvár) – Szekszárd útvonalon a hétvégén, ugyancsak jelentkezhet nálam. Közelebbit egyelőre még nem tudok mondani, hogy ez pénteket, szombatot, avagy csak vasárnapot jelent-e. (Jelenleg a szombat látszik esélyesnek)

Zárásként egy FürstenBräu napi menüajánlat. Kedden nem szeretne valaki a FürstenBräu-ban ebédelni velem? Továbbra is €7,50 a menü, mely tartalmazza a menüt (annyit eszel amennyit akarsz) és a salátabárt. A keddi ajánlatuk:
Rindsuppe mit Grießnockerl
Wiener Schnitzel vom Schwein mit Butterreis
Spaghetti mit Käsesauce
Nougatknödel mit Punschsauce
Mindemellett akár valamelyik este is el lehetne menni. Ekkor elsősorban a Großes Dunkles/Helles/Weizen miatt, illetve esetleg egy kiadós vacsora miatt (étlapról). Mindemellett a héten láttam, hogy még a baksörből is maradt nekik, talán ez a jövő hétre is kitart még. Emlékeim szerint 0,5L baksör €3,10. (Hát igen, a baksörös estén ingyen is lehetett volna akár inni)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése