2007. december 10.

Teichalm, Bécs

Frissült a Kodolányi János Főiskola Fürstenfeldi Regionális Oktatási Központjának Fotóalbuma. Egyfelől felkerült a vasárnapi Teichalm kirándulás programja. Erről sajnos a TyBlog szerkesztősége lemaradt, de az ígéretek szerint várható a program megismétlése. Ebből úgy gondolom elég egyértelmű, hogy akik részt vettek ezen a programon, ők jól érezték magukat. A teichalmi programról a képek mellet videók is készültek, melyek ugyancsak publikálásra kerültek immár. Érdemes ezeket is megnézni. Emellett felkerültek a Fotóalbumba a szombati bécsi útnak a képei is. Ezeket is érdemes átlapozni. (Továbbá érdemes a bécsi úton részt vevőknek a tartozását mielőbb rendezniük) A mai nap Gölles, holnap pedig Kornberg várható. Szerdán pedig (igen, tolódott) megyek Seiersbergbe (Shopping City Seiersberg), akit érdekel, jelentkezzen bátran. Emellett a TyBlog szerkesztősége felé szálló madarak csiripelik, hogy egyesek szívesen beiktatnának még egy Zottert és egy gráci kirándulást is.


4 megjegyzés:

  1. A bejegyzésből kimaradt: A bográcsozás képei is felkerültek: http://bogracs.kjff.fotoalbum.hu/

    TyBoR

    VálaszTörlés
  2. Igen Tybor! Nagyon jó volt a tegnapi szánkózás. Remélem legközelebb is ott leszek.

    VálaszTörlés
  3. Ha valakinek baja van az összeggel, ami kijött a bécsi útra, akkor bátran megkereshet személyesen, nem kell a táblán üzengetni.

    Az €5,00 úgy jön ki fejenként, hogy matrica+parkolás+benzinköltség. Mindez a 300 km-s távra vetítve nem gondolom, hogy drága lenne. Akinek mégis, legközelebb javaslom menjen lábbusszal, vagy maradjon itthon.

    Mindemellett akinek tartozása van, szerintem nem a másikat kellene b@sztatnia, ha megkéri, hogy mielőbb rendezze, hanem valóban mielőbb rendeznie a tartozását. Én legalábbis nem tudom megérteni miért annak áll feljebb, aki tartozik?

    Holnapra pedig Kornbergre fűzzétek be Partikot, vagy páran mondjátok le a programot, mert többen jelentkeztetek, mint a kisbusz kapacitása. (Nem okoskodni akarok ezzel, csak felhívni a figyelmeteket)

    További szép estét!

    TyBoR

    VálaszTörlés
  4. Mivel túl sok névtelen hozzászólás érkezett, és így követhetetlenné vált a beszélgetés, így a továbbiakban csak regisztrációt követően (Google/Blogger fiók birtokában) lehet hozzászólni.

    TyBoR

    VálaszTörlés