2007. december 15.

Hazaértem

A mai nap folytatódott a hazaszállingózás a kollégiumból. Eközben pedig jöttek üzenetek is, a sikeres hazaérkezést igazolandó, így például megtudhattuk, hogy Beának is sikerült elérnie a buszát. (Ebben egyesek nem bíztak, figyelembe véve a tegnapi helyzetet az utakon, illetve a némileg megcsúszott indulást Fürstenfeldből) Részemről ugyanezt elmondhatom, tehát sikeresen hazaértem. Szerencsére sikerült a 65-ös úton előbb keresztülutaznom Som és Ságvár közt, mint keresztbe fordult volna a kamion, és emiatt lezárták volna az utat:
Teljes szélességében lezárták a 65-ös főutat Somogy megyében Som és Ságvár között, miután egy kamion megcsúszott az úton és keresztbefordult szombat este - közölte a katasztrófavédelem szóvivője.

Jelenleg tűzoltó-gépjárművekkel próbálják meg az útra visszafordítani a kamiont - mondta Dobson Tibor. Hozzátette, arra kérik az autósokat, hogy aki teheti, kerülje el a 65-ös utat.

A 65-ös főút Siófokot Szekszárddal, illetve más utakon keresztül Dombóvárral és Péccsel köti össze. (Forrás: MTI)
Szerencsére maga az út sem lett sokkal hosszabb (időben), fél egykor indultam Fürstenfeldből, és fél hatkor voltam Szekszárdon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése