2007. december 14.

Búcsúbuli

Úgy látszik nincsen közös vacsora elégedetlenkedő éhes tekintetek nélkül (és itt nem az enyémről van szó). Végül azonban megállapíthatjuk, hogy megérte várni, én legalábbis így érzem. Egy nagy köszönet megillet mindenkit, aki közreműködött a tegnapi vacsora előkészületi munkálataiban, illetve magában a főzés folyamatában. Hogy kellő képpen irigykedhessenek azok, akik nem voltak jelen a tegnapi vacsorán (avagy csak pusztán nem iratkoztak fel, és nem ettek belőle), így álljon itt egy fotó róla. Most már bizony ez késő bánat.

Miután mindenki kellően eltelt a finom vacsorával, a földszinten uno-parti vette kezdetét. Ezzel párhuzamosan a Pinceklubban is megindult az élet. (Akár mondhatnám, hogy aki számít, ott volt) A TyBlog szerkesztősége is hozzájárult a tegnapi felejthetetlen estéhez egy üveg szekszárdi vörösborral. Érdekességként megjegyezném, hogy a bor abból a pincészetből való, melynek idei újbora benne van a 10 legjobb idei újborban. Az estét színesítette egy karaoke parti is.

Végezetül egy régi adósságomat szeretném pótolni. Ez pedig nem más, mint a Fürstenfeldi Intézet karácsonyfájának vizuális szemléltetése. Itt szeretném megjegyezni, hogy a fa is, és a rajta található díszek, és az égősor a mi szerzeményünk, nem pedig főiskolai állományból való. Ismételten ki kell osztanom néhány dícséretet, mégpedig mindenkinek, aki közreműködött abban, hogy idén a Fürstenfeldi Intézetnek legyen karácsonyfája. Ezenfelül köszönet illet mindenkit, aki hozzájárult bármilyen formában a fa szépüléséhez (dísz, égők). Szerintem ezt bátran mondhatom (írhatom) mindannyiunk nevében.

A mai este pedig az ifo-s tanárnővel, Von Paulusz AG. jeles képviselőjével közös vacsi lesz a FürstenBräuban, a TyBlog Szerkesztőségének szervezésében. Végül kicsit meg kellett küzdeni a helyért, mert minden asztal jó előre le volt már péntek estére foglalva, de végül a délutáni órákban érkezett az örömhír: Lesz szabad asztaluk, így várnak bennünket sok szeretettel.
FürstenBräu

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó volt a Weihnachtsabschiedsparty és az utána következő buli a Kellerben!
    Mindenkinek kívánok egy békés és álldott karácsonyt, illetve sikerekben és örömökben gazdag új esztendőt!

    VálaszTörlés