2007. november 18.

Havazás itt, havazás ott

Exkluzív képek a fürstenfeldi hóesésről csak itt a TyBlog Fotóalbumban! Ugyanitt összehasonlító jelleggel képek a szekszárdi hóhelyzetről. Immár 11 album és 190 kép a TyBlog Fotóalbumban. Érdemes megemlíteni emellett a KJFF Fotóalbumot, ahol már 14 album és 527 kép található. És hamarosan elkészül a KJFF megújult hivatalos honlapja. Hiszen többek közt ezért jöttem haza, hogy itthon mielőbb befejezhessem. Céldátumnak szerda lett kitűzve, eddigre szeretném befejezni, és hibamentesíteni a magyar és német nyelvű felületet is a nyelvi, helyesírási és elírási hibáktól. Így tehát, akik hibát találtak a KJFF próbafelületén fent szereplő honlapon, írják meg mielőbb.

Gábortól a mai nap hozzászólásából megtudtuk, hogy a főiskola ígérete alapján november 30-tól kint lesz két hétre a kisbusz, ekkor várható az elmaradt programok pótlása. Bécs mindenképp kötelező program, illetve miután az előző két félévekben végül mindig kimaradt az IMAX, így talán most ezt is jó lenne végül nem kihúzni a programok sorából, hanem kaphatna némi prioritást.

Macabido Gunners Oberwart - BSC Raiffeisen Panthers Fürstenfeld mérkőzés volt ma este. Ha kapott volna a TyBlog exkluzív meghívást (ejtsd: ingyen belépőt) a csapat valamelyik házi mérkőzésére (tehát erre pl. nem, mert ez nem az volt), akkor most akár hosszasan foglalkozhatnánk a mérkőzéssel, és akár a következő időpontjára is felhívhatnám a figyelmet..... de ez most elmarad... :(

3 megjegyzés:

  1. Kedves "Szerkesztőség"!
    Úgy érzem megint olyan területre tévedtek,amely másokat is megsérthet így kérném, (már nem elsőként) hogy vegyenek vissza a megjegyzéseikből. Olyan dolgok hangzódnak el, amelyek másokat negatívan érhetnek. A "szerkesztőség" nem kap jegyeket mert például a hozzátartozók se kapnak. De ha annyira érdekli őket akkor bele lehet nyúlni abba az éleg mély pénztárcába és ki lehet fizetni azt a 6-8 eurós diákjegyet. Ha sokallja ezt az összeget (ami 1 feleslegesen áhított autó tankolásával se egyenlő), akkor le kell mondania erről a szórakozási lehetőségről.
    Máskor gondolja át azért, hogy miről milyen megjegyzést tesz mert ez már személyeskedés nem első alkalommal a "szerkesztőség" részéről.

    VálaszTörlés
  2. Elfelejtettem megemlíteni, hogy a fürstenfeldi hóesés képei Paulusz Feritől származnak, melyek elküldéséért külön köszönet.

    TyBoR
    TyBlog Alapító-Főszerkesztő
    http://tybor.blogspot.com
    http://tybor.fotoalbum.hu

    VálaszTörlés
  3. A Fürstenfeld Panthers kapcsolattartó személyével a TyBlog Szerkesztősége irányába (igen, a blognak külön beépített embere van a csapatnál) már korábban egyeztette a jutalomjegy kérdését, így feltehetően nem érinti kellemetlenül a téma. Illetve valószínűleg már tudja, hogy mennyire kell ezt a pár sort komolyan vennie.

    TyBoR
    TyBlog Alapító-Főszerkesztő
    http://tybor.blogspot.com
    http://tybor.fotoalbum.hu

    VálaszTörlés