2007. augusztus 29.

KJF Honlap - 2. rész

A tegnapi bejegyzés folytatása...

Nem csak ez, amit változtatni kellene/lehetne a honlapon. A kezdőoldalt jelenleg egy "Miért éppen a Kodolányi" leírás foglalja el. Természetesen erre is szükség van, de nem hinném, hogy a kezdőoldalon kellene ennek - legalábbis ilyen formában - szerepelnie. Sokkalta fontosabb lenne, ha az aktualitások kapnának szerepet ezen a felületen. Ebből már talán ki is derült, hogy a hírek szekciót tenném ide, valamint egy naptár segítségével a rendezvénynaptárnak is helyet szánnék. Esetleg naptár nélkül is szerepelhet az elkövetkező 1-2 esemény időpontja és elnevezése, valamint a lehetőség a továbbnavigálásra, ahol a távolabbi rendezvényekről is informálódhat a kedves látogató.

Ugyancsak praktikus lenne a kezdőlapon egy dobozban összegyűjteni a leggyakrabban szükségessé váló aloldalak linkjeit. Gondolok itt a hallgatói és oktatói neptun belépés, intra, könyvtár, jegyzetbolt, online fogadóóra, hök linkjeire. A logók pedig lekerülhetnek, úgysem esztétikus - szerintem -, hogy eltérő a magasságuk.

Évfolyamtársaimmal közösen össze hozott ötlet, hogy egy keresődoboz is helyet kaphatna a honlapon, ahol értelemszerűen a Kodolányi János Főiskola honlapjának tartalmában lehetne keresni, megkönnyítve ezáltal a keresett információ megtalálását. Már nevet is találtam hozzá: kutaKODÓ. Remélem ezzel a kreatív névválasztással kivívom a marketing részleg szimpátiáját.

A leírás hamarosan folytatódik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése