2007. augusztus 23.

Információ-csomag

Szokás volt itt a blogon a közérdekű(bb) KJF-es információk másodközlése, így gyorsan fel is hívnám két dologra a figyelmet - talán olvassa olyan is, akit érint: A Kodolányi János Főiskola Budapesti Oktatási Központot belső átépítés miatt a következő hetekben a +36 (1) 473-2873 vagy a +36 (1) 473-2870 telefonszámokon lehet elérni. Ugyancsak a budapestieket érintő változás, hogy a 2007. szeptember 04-én 9:00 órakor tartandó tanévnyitót Budapesten a Frangepán utca helyett a Balassi Intézetben (Budapest 1016 Somlói u. 51.) tartja a főiskola. A levelező tagozatos hallgatók regisztrációs időpontja és helyszíne nem változik (Frangepán u. 50-56). A nappali tagozatos hallgatók regisztrációs helyszíne szintén a Frangepán u. 50-56. de a regisztráció időpontja a korábbi beosztáshoz képest egy órával később kezdődik. Az útvonalat a KJF erről szóló híre tartalmazza.

Korábbi hír, de eddig nem említettük meg, pedig a fenti híreknél jóval több hallgatót érint:
A KJF a következő tanév kezdetére egy új, a hallgatói szolgáltatásokat bővítő változást vezet be: megalakul főiskolánkon a Hallgatói Ügyfélszolgálat.
Augusztus végén három oktatási helyszínünkön: Székesfehérváron, Budapesten és Siófokon kezdi meg munkáját az új Ügyfélszolgálati Központ. Itt egy helyen tudjuk a hallgatókat tájékoztatni a főiskolai életben felmerült kérdéseikkel, problémáikkal kapcsolatban. Segítünk a hallgató számára problémát jelentő ügyek elintézésében. Egy helyen megtalálható lesz minden szükséges információ, és kérdéseiben tapasztalt és jól felkészített kollégák lesznek segítségére. Nem kell több egységhez vándorolnia, amíg ügye elintézésre kerül.
Nyitva tartásunkat is a hallgatói igényekhez igazítjuk, levelezős hallgatóinkra gondolva szombati napon is elérhetőek leszünk.
Az új szolgáltatás szeptember 2-től áll az Önök rendelkezésére, addig még a régi rendszerben intézhetik ügyeiket.
Tegnap említettem, hogy a Neptunon keresztül frissített személyes adatok átfutási ideje közelít a végtelenhez. Azóta kapott visszajelzés alapján ez nem csak nálam, más hallgatónál is így van, aki más adatát (pl. személyi igazolványának a számát) módosította - volna -, ugyancsak nem került visszaigazolásra, frissítésre.

A blog a fentiek ellenére sem össznépi KJF Blog, elsősorban a fürstenfeldi tanulmányokhoz kapcsolódik. A most következő félév hallgatóinak talán már kicsit késő, de az őket követő csoportok számára még hasznos lehet az alábbi összeállítás, mely néhány információt tartalmaz az ausztriai kinttartózkodással kapcsolatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése