2007. augusztus 24.

Utalva

A tegnapi napon landolt a számlámon a Kodolányi János Főiskola által visszafizetett kaució. Időben, hiszen lassan itt az ideje befizetnem a következő félévre a díjat :)

Szeptemberben kezdődik ugye a suli kint. Mindemellett azonban továbbra is kellene fizikoterápiás kezelést kapnom, mert addigra kizárt a teljes gyógyulás. Bárkinek van bármi jó ötlete, hogy mi a legegyszerűbb megoldás erre? Néztem a fürstenfeldi kórház honlapját, de ott nincs neurológia. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár Nemzetközi és Európai Integrációs Főosztály főosztályvezetőjétől kapott válaszlevél alapján ugyanis Európai Egészségbiztosítási Kártya birtokában az Országos Egészségbiztosítási Pénztár megtéríti a szolgáltatás igénybevételét. Ráadásul a készülék sem mindegy milyen, mert vannak a bóvlibbak, amik semmit nem érnek, és van, amivel most is csinálják (Tensol Unitens). Ennek egyedüli problémája, hogy nem járható út, ha megveszi az ember, és majd valaki felteszi. Egyrészt, mert a megfelelő helyre felhelyezéshez fizikoterápiás vagy gyógytornász végzettség kell, másfelől a készülék ára 200 ezer forint felett van.

A szentgotthárdi kórházzal ugyan beszéltünk, ahova elvileg lehet menni, de ezt is össze kell hangolni akkor a tanítási gyakorlattal, ahova ráadásul nem tudom mivel járunk át, mivel a főiskola ugye letiltotta a Fabia e célú használatát. Illetve reményeink szerint Erika & Co. úgy tervezte el a tanítási gyakorlatot, hogy kedves évfolyamtársakat is alkalomadtán át- és visszafuvaroz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése