2007. július 27.

Statisztika

A blog statisztikáit böngészgetve észrevehetjük (na jó, mivel nem publikus, így én vehetem észre, de most igyekszem gyorsan megosztani mit is kellene/lehetne látni), hogy az elmúlt időszakban beálltunk a napi kb. 100 látogatóra. Az oldalletöltés valamivel ennél is több. A böngészők harcát minimális előnnyel a Firefox nyerte az Internet Explorer előtt. Mögöttük az Opera tudott még említésre méltó eredményt elérni.

A látogatók többsége vagy direkt a honlap címének alkalmazásával avagy még ennél is többen a Google keresőjét használva jutnak az oldalra. Továbbra is a legnépszerűbb keresés az "ASUS P535"-höz kötődik. Domináns továbbá a "Fürstenfeld", "Minimundus", "vizipipa" keresőszavak az elmúlt 1 hónap adatait tekintve. Oldalak közül ennek megfelelően a kezdőlap után a legtöbb letöltést az alábbi oldalak generálták: "ASUS P535 Teszt", "Megbízható márkák", "ASUS P535", "Százszor károsabb a vízipipa?", "ASUS P535 Újra".

A sort a ponthatárokkal kapcsolatos bejegyzés követi, mely azért külön említésre méltó, hiszen nem rég óta olvasható a blogban, mégis sokan elolvasták már, vagy legalábbis letöltötték böngészőjükben az oldalt.

Levezetésként a statisztika után egy video zárásként mára:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése