2007. június 8.

Hónap végén kiköltözés

Elérkezett ennek is az ideje: A héten megkaptuk a levelet, hogy mindenki jelezze amint tudja, hogy mikor költözik ki a kollégiumból, melynek végső határideje június 30. Szinte hihetetlen, olyan mintha most kezdődött volna még csak el a félév, közben pedig már lassan vége is. Bízom benne, hogy mindenki sok szép emlékkel búcsúzik Fürstenfeld városától, valamint azzal az érzéssel, hogy megérte fél évet Ausztriában kint tölteni. Továbbá bízom benne, hogy mi - akik maradni szeretnénk - továbbra is maradhatunk. Ennek érdekében a kérvényünket már elküldtük, mely elbírálás alatt áll.

Remélhetőleg a nyáron valóban kikerülnek a KJFF-es táblák is a városba, ahogy szóba került. Mellesleg az itt kint "állomásozó" Skoda Fabia is "KJF-színekben" tündököl, akár lehet az oldalára is KJFF reklámot ragasztani. Így ha bárhova kimozdulunk, közben reklámozhatjuk magunkat.

A mai nap sem múlhat el vizsga nélkül - különben túl unalmas lenne -, így akinek első körben nem sikerült az alapvizsgája, ők ma újra próbálhatták. Végül itt Fürstenfeldben az érintett két főből egy élt a lehetőséggel. Mi harmadévesek pedig PR alapjaiból és Intézményi kommunikációból vizsgáztunk. Öt kérdést kaptunk, ráadásul A és B csoportra is fel lett osztva a társaság. Bízzunk a sikerben. Ha másért nem, mert nem rémlik, hogy lenne még időpont a Neptunban, ha ez nem sikerülne. Én azonban úgy gondolom legalább egy kettes szintet mindenki hozott ma.

Mondhatni témánál vagyunk. Ugyanis Német filmtörténetből sincs már vizsgaidőpont a Neptunban, és bár már a szorgalmi időszak alatt megírtuk a dolgozatokat, mégsem tudja még senki az eredményét. (Én legalábbis biztosan nem tudom, és a Neptunban sincs fent az eredmény) Mondjuk én úgy gondolom, hogy sikerült az a vizsgám, így annyira nem is izgulok miatta, de mégis jobb érzés, ha biztosra tudja az ember az eredményt, nem pedig csak a puszta megérzéseire hagyatkozik. Néha azok ugyanis becsaphatják az embert.

Úgy látszik ez a sikeres vizsgák hete, ugyanis a tegnap alapvizsga szóbeli mellett megírt Német művészettörténet vizsgámból meglett a kettes. Sajnos meglátszik ezen az eredményen, hogy egynapon volt a szóbelivel, illetve közvetlen előtte is volt vizsgám, valamint az azt követő napon, tehát ma is kettő. Én őszintén bevallom tartottam is tőle, hogy esetleg nem lesz meg, de szerencsére úgy néz ki kár volt. Ennyi jó hír után úgy érzem tényleg itt lesz a megfelelő alkalom kinyitni azt a bort és ünnepelni egy kicsit. Immár bőven van mit.

3 megjegyzés:

  1. Kiegészítés: A kiköltözésnek még nincs meg a fix időpontja, de mivel június 18-án még vizsgáznom kell itt, Fürstenfeldben, így azt követően, várhatóan még azon a héten. Amint lesz pontos időpont, jelzem.

    TyBoR

    VálaszTörlés
  2. Sajnos rossz híreket kaptam: a fürstenfeldi alapvizsgázónk ismételten elbukott :( Elkeseredésre azonban semmi ok. Némi készüléssel a következő félévben meglehet. Kitartás!

    TyBoR

    VálaszTörlés
  3. A legfrissebb információk alapján kiköltözésem napja: 2007. június 20. (A változtatás joga fenntartva :))

    VálaszTörlés