2007. június 19.

Graz újra és újra

A tegnap este végül szekszárdi bor nélkül, ugyanakkor kellemes hangulatban telt. Szüleimmel egy újabb éttermet, a Gasthof Fröhlich-et próbáltuk ki. Mikor leültünk, épp Kovács tanárúr sétált arra, aki csatlakozott is hozzánk.

A mai nap Grác volt az uticél. (Pont mint pénteken, csak akkor baráti, most családi programként) A menetrend talán már kívülről ismert. Kunsthaus, Mur-sziget, Schlossberg (szüleimnek lépcsőn, nekem lifttel fel, mindenkinek Bergbahn le), majd Hauptplatz, séta a szoborig, vissza. Végül irány a Shopping City Seiersberg, ahol egy gyors ebéd, majd némi shoppingolás következett. Ezt követően már mindenki lefáradt annyira, hogy következő uticél Fürstenfeld, a kollégium legyen. Összességében egy kellemes napon vagyunk túl, melyet - ha az idő is úgy akarja - a FürstenBräu-ban zárunk.

Holnap pedig indulás haza. Ha péntekig sikerül öt embert találni, aki kijönne FF-be és a koliban lakna, akkor közel két hónapra, amennyiben nem, akkor bizonytalan időre. Ha jól alakulnak a dolgok, akkor esetemben talán nem is kell annyira elszakadnom majd Fürstenfeldtől, de ez még a jövő zenéje, és kár lenne erről egyelőre még bármit is írni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése