2007. május 6.

Vendégek

A mai nap folyamán megérkeztek a negyedéves hallgatók Fürstenfeldbe. Projekthétre érkeztek, ennek megfelelően hétvégéig beköltöztek kollégiumunkba. Tele is lettünk, apróbb átszervezést igényelt, hogy végül mindenki megfelelő szobában aludhasson. Természetesen örültünk a vendégeknek, nagy részükre régi ismerősként tekinthetünk. Egyesek velünk együtt töltötték kint az előző félévet, míg mások rendszeresen jöttek különböző programok révén látogatóba.

Dettiéket gyorsan üdvözöltem, amint megérkeztek. Mindennek örömére tettünk az este folyamán egy apróbb sétát, mely végén páran beültünk a David-ba. Nagy fogyasztásunk nem volt, hiszen Dettivel közösen ettem meg egy nagy pizzát. Ezidő alatt megismerkedtünk a "David-csapat" legújabb és úgy gondolom legifjabb tagjával.

Az este folyamán még beüzemeltük Detti notebookját, ami legnagyobb ámulatára probléma nélkül rácsatlakozik a vezeték nélküli hálózaton keresztül a világhálóra. Ennek örömére beadandóját nem kell a gépteremben írnia, helyette megteheti saját laptopja kijelzője előtt ülve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése