2007. május 28.

Ebéd FürstenBräu-ban

A mai nap utaznak ki a szüleim Fürstenfeldbe, körülbelül délre lesznek itt. (Vagy előbb :)) Mivel a fárasztó út után megéhezik az ember, így déli programként következik Gulyás tanárúrral közösen a már tegnap szóba hozott FürstenBräu. Sajnos az időjárás nem olyan verőfényes, mint a mellékelt képen, amit még szombaton készítettem. Sőt, kijelenthetjük, hogy amikor ezt a blogbejegyzést írom, akkor épp eleredt az eső Fürstenfeld városában. A mai menü egyébként szerintem egész jól hangzik, de mindenki döntse el saját maga az egyéni ízlésének megfelelően, hogy miként vélekedik róla:
Rindsuppe mit Kräuterschöberl
Gebackenes Hühnerfilet mit Erbsenreis
Gegrillter Schweinerücken mit Braterdäpfeln
Apfelstrudel mit Vanillesauce
Nem csak itt esős az idő, tegnap a nap nagy részében nem tudtak játszani Párizsban a Roland Garros nyitónapján. Ráadásul hasonló időjárást várnak a francia nyílt teniszbajnokság helyszínére a mai napra is. Remélhetőleg nem így lesz, és láthatjuk Roger Federert játszani, aki a kiírás szerint a mai napon Venus Williams mérkőzését követően lép pályára. A címzédő Rafael Nadal a mai kiírásban nem kapott helyet, így rajongóinak egy újabb napot kell várniuk kedvencükre.

1 megjegyzés:

  1. Haha... ennyit a délről vagy előbbről... mire beírtam a post-ot, addigra épp megérkeztek a szüleim. Kár volt sietniük, ebédelni akkor is csak délben megyünk :)

    VálaszTörlés