2007. április 11.

A PDA útrakel

Ma délután megérkezett a TNT futár, hogy elvigye a PDA-mat az ASUS Szervízközpontba. Mindent összevetve a PDA-m nagyon jól járt ezzel, mert előbb eljut Hollandiába, mint én. (Ugyanis itt a szervízközpont, ahova viszik szervizelni) A futárszolgálat honlapja szerint péntekre már meg is érkezik a célállomásra. (Graz-ig már eljutott, most néztem)

Reményeim szerint hamarosan útrakel a Feder-bear is. Ha nem nyúlták volna le banki illetékre a pénz egy (jelentős) részét, akkor már itt lenne, de így kicsit utólag ki kellett egészítenem az eredetileg elküldött pénzt. Az a szomorú ebbe, hogy a maci átszámolva 2345 Ft, amiből kifizetik a postaköltséget, a maradék megy az UNICEF-nek, eközben a bankok kezelési költségen ennél többet tettek zsebre. Sebaj, legalább az UNICEF mellett a bankok rekordprofitját is sikerrel támogattam egyben. Lényeg, hogy most már talán a másik oldalra érkezett annyi pénz, amennyi kell, így hamarosan postára adják a macit.

2 megjegyzés:

  1. Péntek délelőtt megérkezett Hollandiába, az ASUS Service Center-be a PDA, mely a hivatalos honlap tájékoztatása alapján jelenleg épp szerelés alatt.

    VálaszTörlés
  2. Tovább húzódik a PDA-m hollandiai kiküldetése, ugyanis szerelés helyett most várakozó a státusza. Hogy mire kell várni, azt nem tudom, sajnos nem írja. :(

    TyBoR

    VálaszTörlés