2007. április 10.

Túra a játékboltba

Vége a húsvétnak, ezáltal lejárt a tavaszi szünetünk is. Lassan visszazökken minden a megszokott kerékvágásba. Ennek bizonyítékául kedden két lexikológiával kezdtünk. Ugyanezzel a tárggyal kezdtek az elsőéves németesek, nekik azonban jelentések és beszédszándékok név alatt fut már a tantárgy.

Délután szépen sütött a nap, kellemes volt az idő. Majorosi tanárnő a fiával jött ki Fürstenfeldbe. Velük tartottam egy sétára a kollégium - játszótér - játékbolt - szökőkutak - ifjúsági szálló - szökőkutak - kollégium útvonalon. Az ifjúsági szállónál a programba beiktattuk a vacsorát.


Eddig még nem próbáltam a JFGH konyháját, így épp itt volt az ideje. El kell ismerni, hogy finom volt az étel, amit kihoztak, és egész szép adagot is kaptunk a pénzünkért. Desszertként a Thermenkonditorei-ban mindenki megvette a maga citromfagyiját.

Ezzel a programmal szépen véget is ért a nap. Egyfelől mondanám, hogy remélem holnap is ilyen jó idő lesz, másfelől remélem, hogy nem, mert reggel 8:30-tól 18:15-ig órán kell ülnöm. Eközben elég kiszúrás, ha kint hét ágra süt a nap...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése