2007. április 26.

Hol késik a Feder-bear?

Sajnos továbbra sincsen semmi hír a már viszonylag rég megrendelt Feder-bear sorsáról. Talán eltévedt? Végülis Angliából nem olyan egyszerű idejutni, így megértem. Ugyanakkor lassan kérhetne útbaigazítást, és ide tolhatná a képét. Esetleg használjon GPS-t, ha ciki megkérdezni valakit a helyes útról. Csak érjen már ide. Mint ahogy a Billa Vorteilscard is igen lassan készül el. Ennyi idő alatt már egy rakat bankkártyát legyártottak volna nekem a Sparkasse-ban. Igaz addig is használhatom a kis papirkát, amíg nem jön meg a kártya, de az igazi mégis az, amikor már a kártyát itt szorongathatom a kezemben. Lehet inkább egyszerűbb lett volna azt mondanom, hogy a már meglevő Sparkasse Maestro kártyámhoz tegyék hozzá ezt a Billa Vorteilscard funkciót. És akkor a PDA-ról még nem is beszéltünk, melynek még mindig várakozó a státusza, ergo szinte kizárt az ünnepeket figyelembe véve, hogy a jövőhét utáni hétnél előbb ismételten a kezemben legyen.

Ma Szatzker tanárnővel voltam ebédelni, a Gasthof zur Post-ba mentünk. Itt a szomszédos asztalnál épp az a Teresia Heschl ült, akinél az előző félév elején a Sparkasse számlámat nyitottam. Költséghatékony megoldásként menüt ettünk, ami azonban megfelelő méretű adag volt, és ízletes is. Sajnos kicsit lassan kaptuk kézhez a számlát, így picit elkéstünk a délutáni óráról. Előny: nem kellett attól tartanunk, hogy tanár nélkül elkezdődne az óra :)

A nap zárásaként akár megérdemelt pihenőnket is tölthetnénk, emellett azonban - gondolom mindenki - a retorika házidolgozat öt oldalát (nettó háromésfél) igyekszik összehozni. Kell is az igyekezet, hiszen már csak a holnapi nap áll rendelkezésünkre, azt követően könyörtelenül kifutottunk a tanárnő által szabott határidőből.

A bejegyzés végén azonban mégsem állhat egy ilyen letargikus gondolat, így örüljünk inkább! A ma reggeli órákban adott életet első gyermekének Szulák Andrea. Gyarmati Rozina 56 centivel és 3 kiló 60 dekával látta meg a napvilágot. A kisbaba egészséges, és az anyuka is jól van. Valamint gratuláljunk a Kodolányi János Főiskola Turizmus Tanszékének hallgatói által elért sikerhez, melyről az AlbaMag oldalain olvashatunk részletesen.

1 megjegyzés:

  1. A The Tennis Gallery tájékoztatása szerint április 23-án feladták postára, így várhatóan a jövő héten már megérkezik a Feder-bear.

    TyBoR

    VálaszTörlés