2007. április 15.

Amikor a blog beelőz

A mai nap folyamán néhány olyan kifejezésre rákerestem a Google-n, ami kapcsolódik a bloghoz, megnézve hányadikként szerepel a listán. Ezek közül az eredmények közül most egyet emelnék ki, hamarosan kiderül milyen apropóból. Érdekességként előbb álljon itt néhány kifejezés, melyre rákeresve ugyancsak tévedtek már a blogra: "barackpalinkat vennek", "téglák megbízhatósága", "barackpalinka elado", "k.i.t.t: hol vagy most?", "szekszárdi nő férfi szexpartnert keres". Ha összehozzuk az első és a harmadik keresőt, akkor már meg is köttetett az üzlet. A téglák pedig manapság egyre megbízhatatlanabbak, gondolnak egyet és lángra kapnak. (Lásd Wienerberger-eset) Kitt pedig eladósorban van (lásd itt). Partnerkereséssel pedig nem foglalkozunk.


A lényeg azonban nem ez (kérdés: akkor minek írtam?), hanem ha Fürstenfeld szóra keresünk, akkor a fenti képen látható eredményt kapjuk. Vagyis harmadik helyen hozza a blog írásait, és csak az ötödik helyre rangsorolja az oktatási központ hivatalos honlapját. A KJFF szóra keresve is szépen felsorakoznak lapjaink. Itt az oktatási központ oldala áll az élen, ezt a KépTár linkje, majd a blog következik.


Ha már ilyen informatikai témák merültek fel: Nem tudom feltűnt-e valakinek (amennyiben külön kérésre történt esetleg a változtatás, akkor biztosan), hogy tavaly év végén még ha a kollégiumi interneten keresztül megnéztünk egy honlapot a világhálón, akkor kiírta, hogy a KJFF-től nézik. Ez az új évben megváltozott, rejtőzködő üzemmódot vettünk fel, immár a szolgáltató neve alatt futunk. Ezt a változást sajnálom, jó volt látni a KJFF-es sorokat a statisztikában.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése