2007. március 26.

Következő félév

Amennyiben felkeressük a KJFF hivatalos honlapját, láthatjuk, a következő félévben Idegenforgalmi és szálloda, valamint Nemzetközi kapcsolatok szakos hallgatók jöhetnek. Értesüléseim szerint jönnének is szép számban, szinte tele lesz a kollégium. Ráadásul ahogy hallottam a most kint levő szakokról - mindegyikről - ugyancsak lenne érdeklődés a maradásra. Ez jó, mert a fürstenfeldi projekt sikerét mutatja, másfelől kicsit kellemetlen lesz, ha egyesek azért nem maradhatnak, mert betelt a kollégium. (Igaz vállalkozó kedvűeknek albérletlehetőség van a városban, tapasztalataim szerint ha többen összeállnak, akkor akár a kollégiumi szint környékét jelenti mindez árban)

Ha jól megnézzük, akkor elég egyértelmű: nekem maradnom kell. A kollégium lakóinak, hallgatóknak, tanároknak, olykor a Studienabteilungnak szüksége van kisebb-nagyobb technikai segítségre a számítógépek, valamint a hálózat, internet, összefoglalva a digitális világ terén. Az együttműködés az előző és a jelenlegi félévben is sikeres volt, kár lenne félbeszakítani. Esetleg - figyelembe véve, hogy légyegében az egész kollégium a Zimmer 6-nál kopog probléma esetén - tovább lehetne fejleszteni a dolgot. Az emeleti professzori szobát átkereszteljük "Informatikai Rendszergazda Csoport - Fürstenfeldi Iroda"-ra, ezáltal áthurcolkodom oda (úgyis régóta tetszik ez az emeleti tanári szoba). Ezáltal új alapokra helyeztük az eddigi kapcsolatot, melyben már megjelent a honorárium is.

Mindamellett ha esetleg Gulyás tanárúr megunta a fürstenfeldi létet, és hazaköltözne, akkor a Heimleiter-szoba is megteszi, ekkor természetesen a megfelelő feladatokkal kibővítve a szolgáltatások sorát. Tegyük azonban gyorsan hozzá, hogy a tanárúr nélkül nem lenne ugyanolyan a félév, így remélhetőleg ilyen szándékai nincsenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése