2007. február 5.

Megkezdődött az új félév

Szerencsésen megérkeztünk Fürstenfeldbe. Ugyan némi késéssel indultunk, végül sikerült ezt az úton nagyrészt behoznunk. (Természetesen semmi szabálytalanság :)) Gyors kipakolás után mint megfáradt és már igen éhes utazó ellátogattunk a magyar étterembe. Némi vásárlást követően más feladatunk nem maradt, mint az esti meetingen megvárni.

Ezzel a megbeszéléssel tekinthetjük úgy, hogy a 2006/2007-es tanév II. féléve megkezdődött. A megbeszélés gördülékenyen zajlott, a KJFF-Team bemutatása mellett megbeszéltük az új házirendet, a kinti élet mikéntjét (elsősorban az újak miatt), és felvetődött néhány kérdés, melyek egy része a későbbiek folyamán kerül megválaszolásra. Legalábbis bízunk benne.

Elkészült az órarendünk is, mely még nem végleges, de nekem - kinek másnak? :) - meg sikerült kaparintania a jelenlegi változatot, így pár szót róla. Egyelőre kicsit szellős az órarendünk, ennek részint lehet oka, hogy két tárgy oktatójával jelenleg is folynak az egyeztetések, míg 3 tárgyból elektronikus feladatot kapunk. Mindamellett kicsit átláthatatlanabb számomra, mint az előző, bár ennek oka, hogy előző félévben minden héten volt valami, ráadásul az valószínűleg hétfőtől péntekig, most pedig ennél színesebb lett, több szabadidővel.

Ezzel a nap végére is érkeztünk. Számomra jön a pihenés, akiben van még felesleges erő, javaslok egy kis F1-es témájú akasztófát az F1Portal-on. Jó szórakozást! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése