2007. február 4.

Készülődés

A tegnapi nappal DVD ajánló sorozatunk végére értünk. Ennek legfőbb oka, hogy ma már sokkal fontosabb teendőink adódnak, mint a DVD-ket böngészni, és keresni köztük a jobbnál jobb filmeket. Holnap ugyanis irány vissza Fürstenfeldbe, így itt az ideje egy kis készülődésnek. Szerencsére számos dolog az előző félévből ott maradt, ráadásul a szobám sem változott, így nagy költözködéssel nem kell számolni, de azért akad mit vinni.

Holnap koradélután immár én is elfoglalom szobámat, mely ugyanaz, mint az előző félévben. Ezért is érek rá a hétfői nap folyamán visszamenni, mert nem kell ténylegesen költözködnöm, csak az esti megbeszélésre kell odaérnem. A "magyar étterem" (Restaurant am Kirchenplatz) is érdekel, mi lehet velük. Amikor ott hagytam őket azt mondtam egy hét és újra jövök - mert akkor még úgy volt - végül 1,5-2 hónap lett belőle.

Mivel a készülődés jelenleg is tart, így mára innen, itthonról, Szekszárdról ennyit, holnap már Fürstenfeldből jelentkezem. Illetve holnap könnyen előfordulhat, hogy kimarad egy nap, mert kiutazás, Buschenschank, megbeszélés, szóval van program, kis pihenés is kell. A megváltozott program miatt azonban kedden lesz időm írni ebben az esetben, így senki sem marad le a legfrissebb fürstenfeldi történésekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése