2007. február 6.

Híres lett a blog!

A tegnap esti megbeszélésen szóba került a blog, elindultunk tehát világhírnév felé vezető rögös úton. Mindamellett felvetődött, hogy a KJFF-nek is lehetne önálló blogja, mely számos szempontból előnyös lenne. Ha jól láttam a kjff.blogspot.com már létezik, várjuk, hogy valóban életre kelljen csipkerózsika-álmából.

Némi változás történt a heti programban. Hétfő helyett csütörtök estére került a Buschenschank, így a már korábbi évben itt a blogban is dícsért Heinrichbe mehetünk. A keddi gráci túra le lett mondva a várható eső miatt. Az esőt továbbra is várjuk, egyelőre csak a napsugarak értek ide. Szerdán irány Bécs, remélhetőleg nem akkorra érkezik meg az eső. Bár szeretném végre használni a Ferraris esernyőmet, nem feltétlen Bécsben. Csütörtökön Graz, idegenvezetés, Zotter (bár eddig akkorra nem jelentkeztek), Buschenschank. No én ez utóbbi miatt mennék inkább pénteken Zotterbe, mert Buschenschank előtt nem a legszerencsésebb a csokikóstolósdi.

A tegnapi órarendünk mára már kicsit meg is változott, az eddig sehol sem levő órák helyet kaptak, igaz még nem biztos, hogy véglegeset. A többi kinti csoport órarendje is lassacskán végleges formát ölt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése