2007. február 8.

Heinrich

Ma a többségnek irány Graz, idegenvezetés. Mint a visszaérkezettektől megtudom - egész pontosan Gulyás tanárúrtól - a múltkori vezetés jobb volt, amin Bertalannéval vettünk részt. Itt jut eszembe, emlékezzünk meg Bertalannéra, akinek útjai szétválltak a főiskolával, így hiába szeretett volna nagyon kijönni a mostani félévben, nem fog.

Délután Zotter, este pedig a nap fénypontja, Buschenschank. Eredeti létszámnál többre foglaltunk helyet, de még annál is többen mentünk végül. A kollégium kiürült, a Heinrich pedig megtelt. Pár korty (vagy valamivel több :)) bor után egyesek már Sabrina Heinrich (azt hiszem ez volt a nő neve, de a férfi Kurt, az tuti) fotózkodtak. A szomszéd közel nyugdíjaskorú asztal pedig kölcsönkérte Zsani-Bogi párost "mindent a szemnek, semmit a kéznek" partira. Bár nagyon bíztunk benne, nem sikerült e módon gyarapítanunk a közös kasszát.

Itthon Buschenschank után következett az After Party pár üveg itallal és Activity-vel. Természetesen szigorúan a kollégiumi házirend betartása mellett, kiemelt figyelemmel annak 10. pontjára, hangoskodás és rendzavarás nélkül. Ez hétfő este még nem ment ilyen gördülékenyen, adódtak apróbb problémák a hangoskodásból, azonban a figyelmeztetés a jelek szerint megtette hatását. Senki sem szeretne egy hét után hazamenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése