2011. április 27.

Waze HoF MHNAtW

Bár úgy tűnhet, hogy "jó" szokásom szerint megint eltűntem kicsit, ez egyáltalán nincs így. Blogírás helyett más területen jeleskedtem mostanában. Írtam már a Wazéről korábban - és talán még fogok is -, nos ott kötöttem le feles energiáimat szabadidőmben. Egész jól haladgat Szekszárd utcatérképe - bár a házszámokkal még adós vagyok sok-sok helyen. Valamint mostanában elkezdtem beszerkesztgetni Székesfehérváron a rendszerbe már felvitt, de még csak "vonalútként" létező utcákat. No meg Landmarkokat is adogattam a térképhez, elsősorban benzinkutakat, másodsorban a Kodolányi épületeit :) Szóval most már senki nem mondhatja, hogy azért nem jelent meg az egyik előadáson vagy szemináriumon, mert nem találta meg az iskolát :)

És ha már a házszámok felvitelét megemlítettem, akkor itt egy kép, amiből kiderül az is, hogy minek a rövidítése a címben található fura betűsor:
És még egy gondolat, ha már ennyire Waze centrikus lett a bejegyzésem: Beléptem a pajzsosok világába, ami - bár nem tudom, hogy használják-e így -, a 3. szintet jelenti. Azért ez szép teljesítmény ahhoz képest, hogy eredetileg úgy indult a "Waze-karrierem", hogy töltsük le és jelentkezzünk be valahol Foursquare-n vele, hogy meglegyen az a badge is :)