2010. november 24.

ATP World Tour Finals: Negyedik nap

Tegnap - vagyis még a torna harmadik napján - játszott egymással Roger Federer és Andy Murray. Bár nagy várakozásokkal tekintettem a mérkőzésre, és bár valószínűsítettem Federer győzelmét, mindemellett is csalódtam Murray teljesítményében, mely elmaradt a vasárnap látottaktól. Mindettől függetlenül még minden esélye megvan a skótnak, hogy tovább jusson. Söderling és Ferrer szoros mérkőzést tudhatnak maguk mögött, melyet 7-5, 7-5-re a svéd nyert meg.

Ma Nadal tovább folytatta menetelését az elődöntő felé, miután legyőzte két szettben Djokovicot, aki - ha minden igaz - a kontaktlencséjével bajlódott a mérkőzésen. Nem is tudtam, hogy kell neki. Az esti mérkőzésen pedig Berdych mutatta meg, hogy korai volt leírni őt. Átvette helyét Roddick, akitől most várhatjuk, hogy háromból hármat bukik.

Holnap délután jön Federer Söderling ellen, este pedig Murray folytatja Ferrer ellen. A svájcinak minden esélye megvan, hogy háromból hármat nyerve - akár szettveszteség nélkül - csoportelsőként jusson tovább.