2010. január 21.

Ausztrál Open: Az 5. nap programja

Dinara Safina és Elena Baltacha találkozójával kezdődik a Rod Laver Aréna programja az Ausztrál Open ötödik játéknapján. Őket követő az Andy Roddick - Feliciano Lopez találkozó, majd a délelőtti program zárásaként pályára lép Juan Martin Del Potro és Florian Mayer. Az esti sávban kezd ugyanitt Rafael Nadal Philipp Kohlschreiber ellen, majd a napot a Svetlana Kuznetsova - Angelique Kerber találkozó zárja.

A Hisense Arénában Jelena Jankovic és Alona Bondarenko lép először pályára, majd legkorábban helyi idő szerint fél egytől jön a Justine Henin - Alisa Kleybanova találkozó, a délelőtti program utolsó mérkőzése pedig az Andy Murray - Florent Serra találkozó lesz. Mától már itt is van esti program, mely első mérkőzésén Kim Clijsters és Nadia Petrova játszik, majd a napot az Ivan Ljubicic - Ico Karlovic mérkőzés zárja.

Czink Melinda és Natalie Grandin a hármas pálya utolsó mérkőzésén lép pályára, ellenfelük az Alisa Kleybanova és Francesca Schiavone által alkotott páros lesz. A játéknap teljes programja megtalálható az Ausztrál Open hivatalos honlapján.