2010. január 23.

Ausztrál Open: A 7. nap programja

Az Ausztrál Open hetedik játéknapján is helyi idő szerint 11 órakor kezdődik a napi program. A Rod Laver Aréna első mérkőzésén - magyar idő szerint éjjel 1 órától - az ötödik helyen kiemelt Andy Murray, illetve a harmincharmadik kiemelt John Isner játszik egymás ellen. Ez lehet az első komolyabb mérkőzése a skótnak az év első Grand Slam tornáján. Az amerikai az előző fordulóban némi meglepetésre búcsúztatta a nála magasabb helyen rangsorolt francia Gael Monfils-t. Isner és Murray korábban még nem játszott egymás ellen. Érdemes lesz tehát nyomon követni a mérkőzést - és bízni benne, hogy az Eurosport is így fogja majd gondolni.

Őket a Rafael Nadal - Ivo Karlovic találozó követi ugyanezen a pályán. A statisztika a spanyol oldalán van, hiszen eddigi két mérkőzésüket ő nyerte, mindettől függetlenül szerintem okozhat meglepetést a horvát Nadal számára. Egy újabb izgalmasnak ígérkező találkozó.

A Rod Laver Aréna esti sávjában játszik először Justine Henin és Yanina Wickmayer, majd a napot az Andy Roddick - Fernando Gonzalez találkozó zárja. Ők már jó sokszor találkoztak, a sikeresebb az amerikai volt, 8-3-as a mérleg az ő irányába. Utoljára az US Openen találkoztak, ott is Roddick nyert.

A hetedik játéknap teljes programja megtalálható az Australian Open honlapján.