2009. december 15.

DVD akciók

Még nem késő, hogy bárki meglepje magát, vagy ismerőseit egy-egy már régen kinézett DVD-vel karácsony alkalmából. Mindehhez most számos akció is a segítségünkre lehet, megkímélve ezzel pénztárcánkat a jelentősebb költekezéstől. (Az alábbi árak a DVDabc oldalról származnak, de ettől függetlenül előfordulhat, hogy máshol is megtalálható néhány - akár az összes - DVD azonos/hasonló áron)

Például a Jim Carrey főszereplésével készült Az igenember című film már 999 Ft-ért a mienk lehet, amely figyelembe véve, hogy 2008-as filmről van szó, igazán barátságos ár. Még ennél is olcsóbban, 849 Ft-ért oda kerülhet a fa alá az Ocean's sorozat harmadik része, azaz Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik. Ennek a trilógiának az első részét ajánlottam hétvégén, amikor a film+ műsorra tűzte. Akción kívül egyébként azok is beszerezhetők 3990 Ft és 2490 Ft-os áron, vagy három az egyben csomagban 5790 Ft-ért.

Aki inkább vígjátékra vágyik, számukra remek választás lehet a 999 Ft-ért beszerezhető Ünneprontók ünnepe Owen Wilson és Vince Vaughn főszereplésével. Aki inkább sorozat vásárlásán töri a fejét, bizonyára örömmel veszik tudomásul, hogy például a Rejtélyek városa 1. évada is elérhető már 2990 Ft-os áron. Ugyanilyen kedvező áron beszerezhető Az elnök emberei című sorozat utolsó, azaz hetedik évadja. Ebből az árkategóriából utolsóként a Terminátor - Sarah Connor Krónikái 1. évadát ajánlanám.

Jut eszembe, az Odaát 1. évad szintén ennyibe kerül, ha esetleg még nem lenne meg valakinek. A második évadra, illetve Spanyolország után itthon is megjelenő harmadik évadra még várni kell. Igaz, a harmadik évad TV-s vetítésére is egyelőre várni kell, hiszen továbbra is csak ígéri az RTL Klub. A legfrissebb információk szerint 2010-ben érkezik. No, de térjünk most vissza az akciós DVD kínálathoz.

Aki egy további ezrest is rááldozna akciós sorozatvásárlásra, ők a Narancsvidék első három évadját is oda tehetik akár a karácsonyfa alá, természetesen évadonként 3990 Ft-os áron. Sajnos a negyedik évad még TV-ben sem ment le itthon, így a DVD megjelenése még ennél is esélytelenebbnek tűnik. Pedig én már az első hármat beszereztem. Ugyanennyiből kijön a Kés/alatt ötödik évad is, avagy évadonként 6-10-ig a Jóbarátok. A Szívek szállodája sajnos még akciós áron is évadonként 6290 Ft-ba kerül. Igaz, ennek a sorozatnak a listaára 8-8500 Ft.

Igazán exkluzív ajándék lehet a Da Vinci kód díszdobozban ajándék Cryptex-szel, mely 20000 Ft helyett most már 14990-ért is beszerezhető. Akit a felesleges flanc nem érdekel, a "sablon" 2 DVD-s megjelenést már 2190 Ft-ért beszerezheti. A két kiadás közti különbözet miatt megspórolt pénzből kijön egy másik 2 DVD-s kiadvány, a Hancock bővített változata, hiszen most csak 999 Ft. Zárásként azt a filmet ajánlanám, amit én is beszereztem a mostani akciók keretében, ez pedig a Láthatatlan. Korábban már láttam, tömören azt mondanám, hogy 7/10-es film, vagyis 999 Ft-ért simán megéri beszerezni. Én ezt meg is tettem. Nos, jó válogatást!