2009. július 5.

Serena Williams Wimbledon női bajnoka

Serena nyerte a Williams testvérek párbaját a Wimbledoni Nyílt Teniszbajnokság szombat délutáni női egyes döntőjében. Venus Williamst húga két szettben, 7-6(3), 6-2-re győzte le, vagyis 2002 és 2003 után ismételten Serena nyerte a testvérek harcát a döntőben itt az All England Clubban. A két Williams lány ezt követően egymás oldalán bizonyíthatott és bizonyított is, ugyanis a női páros döntőt 7-6(4), 6-4-re megnyerték a Samantha Stosur, Rennae Stubbs páros ellen.

Ugyancsak szombaton rendezték meg a férfi páros döntőt, ahol egy igazán izgalmas mérkőzést követően, ahol az első három szett sorsa csak rövidítésben dőlt el, négy szettben a második helyen kiemelt címvédő páros, azaz Daniel Nestor és Nenad Zimonjic nyert 7-6(7) 6-7(3) 7-6(3) 6-3-ra a Bob Bryan és Mike Bryan alkotta duóval szemben.

A torna utolsó napjára maradt a férfi egyes döntő, ahol a svájci Roger Federer és az amerikai Andy Roddick játszik egymás ellen, illetve őket követi a vegyespáros döntője, itt a Leander Paes és Cara Black által alkotott duó játszik Mark Knowles és Anna-Lena Groenefeld párosa ellen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése