2009. január 18.

Australian Open 2009: Start

Hamarosan kezdetét veszi a 2009. évi Australian Open. A mérkőzéseket élőben az Eurosport közvetíti. A Rod Laver Arena első mérkőzését az amerikai Andy Roddick és a svéd Bjorn Rehnquist játsza egymással. Őket egy női mérkőzés követi, mely egyik főszereplője az első helyen kiemelt Jelena Jankovic, ellenfele Yvonne Meusburger lesz. Szintén még a délelőtti programba került Novak Djokovic és Andrea Stoppini. Az esti sávot Daniela Hantuchova és Casey Dellacqua nyitja. A nap utolsó mérkőzése ezen a pályán a korábbi volt világelső svájci Roger Federer és az olasz Andreas Seppi között kerül megrendezésre.

Ma nem lép pályára, de a sorsolás alapján már tudjuk, hogy a spanyol világelső Rafael Nadal első körös ellenfele Christophe Rochus lesz. A negyedik helyen kiemelt brit Andy Murray a következő körbe jutásért Andrei Pavel ellen játszik majd. További részletek az Australian Open hivatalos honlapján.

Az EuroSport éjjel 1 órától élőben közvetít Melbourne-ből, mely időpontot egész hétre érdemes megjegyezni, mint az élő közvetítések kezdetét. Részletes program itt.

Amennyiben szívesen beszélgetnél másokkal, gyere és látogasd meg az F1Portal.hu Fórum kapcsolódó topicját, ahol leadhatod tippedet a grand slam torna végső nyertesére.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése