2008. december 29.

Sorsfeladatok 2009-re

A bolygók azt is meghatározzák, kinek mivel kell adott évben megküzdenie, miben fejlődhet, és mit tanulhat egyes égitestek hatása alatt. Az ezzel kapcsolatos teljes összeállítás a nana oldalán olvasható, melyből a mérleg jegyre vonatkozó írást ide is átemeltem:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Sorsfeladat: A belső biztonság megteremtése. Eddig általában a külső harmónia megteremtésére fektetted a hangsúlyt, ami sok esetben csak úgy sikerült, hogy közben a lelki békédet képtelen voltál egyensúlyba hozni. 2009 májusától a Vénusz a Mérleg segítségére lesz abban, hogy többet foglalkozzon önmagával és önmagát adja, ne azt a tükörképet próbálja megvalósítani, ami a környezet elvárásaiból áll össze.

Szintén az új évhez kapcsolódik, hogy 2009. január 1-jén pontosan 6 751 643 600 ember él majd a Földön a német világnépességi alapítvány (DSW) szerint, vagyis a világ lakossága 2008-ban nyolcvankét millió fővel növekedett. Az idei év első napján 6 669 705 650 fő volt bolygó teljes lakossága. A 82 milliós népességnövekedés túlnyomó része a fejlődő országokra esik - áll a kedden Hannoverben bemutatott jelentésben. További részletek az Inforadio.hu honlapon olvashatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése