2008. augusztus 22.

Vajda Attila nyerte az első pekingi aranyat

Már bizonyára mindenki értesült róla, hogy a mai nap - hosszas várakozást követően - megszületett az első magyar aranyérem. (Aki nem, annak ÉBRESZTŐ!!) Ennek megfelelően ezzel már kár lenne foglalkozni, így gyorsan tovább is lépnék. Aki pedig tényleg nem értesült volna még róla, annak kötelezően klikk ide.

Foglalkozzunk helyette a sorozatokkal, hiszen nemsokára itt a szeptember, azaz nyári szabadságukról visszajönnek kedvenc sorozataink - és ezúttal nem a Barátok Köztre gondoltam. Ebbe a körbe tartozik a Supernatural is, mely a CW műsorán szeptember 18-án kezdi negyedik évadát. A hazai harmadik évad kezdési időpontját illetően egyelőre sajnos semmilyen információ sincs, ahogy a második évad német vetítését illetően sem (a Pro7-re értem, hiszen fizetős csatornán már látható volt). Annyi biztos, hogy a németek a második évaddal együtt az első évad festményes részét is bepótolják, mely kimaradt az első évad vetítésekor.

Sajnos a CW továbbra sem szívesen szórja el reklámpénzét két valóban sikeres sorozatára, a Smallville-ra és Supernatural-ra. Ez utóbbi esetében miután a harmadik évadhoz egyáltalán nem készült promóciós kép, a negyedik évadhoz is még a második évadhoz készült képek egyikének átfotosoppolt változatát adták ki. Ráadásul az is inkább azt a látszatot kelti, mintha egy rajongó készítette volna, nem pedig profi kezek munkáját tükrözi. Talán kevesebb pénzt kellene ölni olyan értelmetlen sorozatokba, mint a Gossip Girl, és akkor másra is futna.

No mind1, dühöngés helyett szavazzunk inkább kedvenc karakterünkre, hiszen a Karakterbajnokság 2008 döntője a Joey News oldalán már elkezdődött. Jelen pillanatban Sam Winchester vezeti fölényesen a versenyt, mögötte odaátbeli testvére, Dean. Egész pontosan augusztus 30-ig lehet leadni a voksokat. Mindenesetre a TyBlog szépen csendben egy Sam Winchester sikernek drukkol, az pedig már csak a hab lenne a tortán, ha Dean a második helyet megtartaná a végéig. Ebbe azonban úgy gondolom Doktor House-nak még lesz egy kis beleszólása, hiszen még ő az, aki jelentősebb szavazatmennyiségre tett szert az elmúlt napok alatt. Tehát, szavazásra fel, hiszen már csak nyolc nap van hátra. Az eredményről pedig majd a TyBlog is beszámol - Sam (esetleges) sikere esetén ez főleg elengedhetetlenné válik.

Erről jut eszembe: Sok szeretettel várok/várunk mindenkit a myVIP Odaát Fanclub nevű klubjában. Akit esetleg az említett sorozaton kívül a száguldó cirkusz is érdekel, őket mindemellett a Formula-1 klub is várja. Emlékeim szerint mindkét klub kategóriájának legtöbb tagjával rendelkező - és nem mellékesen legjobb - klubja. Szóval hajrá, lépjetek be minél többen, és használjátok aktívan az üzenőfalat, töltsetek fel képeket, illetve böngésszetek kedvetekre a már feltöltött képek és videók között. Van egy pár már, hiszen a myVIP albumokban nincs limit a képek összméretét illetően.

Zárásként nem maradt más hátra, mint az Odaát hogyvolt. Ez immár az első évad tizennyolcadik része, azaz nemsokára elérkezünk az évad végéhez, most azonban következzen a magyarul 'Az ősgonosz' című rész hogyvoltjából egy rövidke ízelítő: "(...) Miközben Dean eredménytelenül kíváncsiskodik pletykák után a helyi étteremben, Sam A Kocsi oldalát támasztva érdekes felfedezést tesz: már 4 óra elmúlt, a sulinak vége, a játszótér egy magányosan mászókázó kislányt leszámítva mégis teljesen üres. A magányosan mászókázó kislány anyukáját leszólítva megtudjuk, hogy valami furcsa, ismeretlen kór terjed a gyerekek között a városban. Eddig 5-6 beteg gyerek fekszik kórházban, a szülők meg félnek, hogy ragályos a betegség, ezért ilyen kihalt minden. (...)" Teljes terjedelmében itt olvasható el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése