2008. július 31.

Supernatural S4: Az első 5 perc

Ma este a Traveler - Az utolsó vakáció című sorozat utolsóelőtti része következik, mely a The Reunion, magyarul a Felkavaró találkozás címet viseli. Igazából ha pontos akarok lenni, akkor voltaképp holnap kezdődik csak a rész, ugyanis 0:00 órától vetíti az RTL Klub. A rész rövid ismertetője a Port.hu alapján:
Tyler és Jay még mindig külön utakon járnak, Jaynek viszont sikerül végre felkeresnie barátnőjét, Kimet. A viszontlátás során vegyes érzelmek kavarognak a lányban, de aztán elhatározza, segíteni fog Jaynek. A fiú azon van, hogy a könyvtári rekeszben talált bizonyítékokat átadja Marlowe ügynöknek és az FBI-nak, Tyler viszont eközben olyan új adatokra bukkan apja és az FBI kapcsolatáról, amik arra késztetik, hogy azonnal megkeresse Jayt, és közbelépjen, mielőtt túl késő volna.
Minden napra jut egy kis info az Odaáttal kapcsolatban. Most például itt a negyedik évad első öt perce, melyet a Comic Con-on mutattak be.Ezenkívül a teljes Supernatural panel is megtekinthető ezen a linken keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése