2008. június 1.

Bizonytalan határidő

Valaki tudja, hogy mikorra várhatóak a szakdolgozatok eredményei? A korábbi (2007. május 30-tól érvényes) Egységes Szakdolgozati Szabályzat ugyanis még azt tartalmazta a főiskolai alapképzésre vonatkozóan, hogy április 25. a szakdolgozat leadási határideje, május 25. pedig az értékelésé. Ezzel szemben az új (2008. február 27-től érvényes) a leadási határidőben megegyezik a korábbival, az értékelésre azonban nem ad pontos időpontot, csupán ennyit "Az intézet igazgatók intézkedése szerint".

Mindezzel önmagában még nem is lenne probléma, azonban arról nem találtam információt benne, hogy - ha nem vagyok gondolatolvasó - honnan kellene tudnom, hogy az intézetigazgatók intézkedése jelen esetben mit is takar? Az már sejthető, hogy május 25-öt nem, mert az már elmúlt.

Ha valaki megtanult volna a blogolvasók közül gondolatolvasni, avagy rendelkezik információkkal arról, hogy a kommunikáció szakos szakdolgozat értékelése mikorra várható (illetve, bár német szakon nem adtam le szakdolgozatot, de ha valaki erről tud bármit, azt is szívesen veszem), akkor mielőbb ossza meg az információt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése