2008. május 21.

Supernatural: Folytatás ősszel

A svájci beszámolók közepette kicsit elmaradtam a hogyvoltok belinkelésével, így ma ezt pótlom. Lássuk elsőként a Szívek szállodája 3. évad 3-7. részeihez kapcsolódó ajánlót: "(...) Rory viszont most jutott el oda, amikor már nagyon elege van mindenből, az anyjából, a maratonból, a magassarkú cipő feltalálójából, de elsősorban Jessből, aki még a 23. órában is megállás nélkül szúrja. És ezen a ponton már nem nagyon gondolja át, mi jön ki a száján, és hirtelen áradni kezd belőle a szó Jessről, a barátnőjéről, Jessről, alternatív helyszínekről, ahol Jessnek most dugnia kéne a csaját, Jessről, a bámulásról, és ha eddig nem említettem volna, Jessről is. Mindezt Dean karjaiban, és most már itt az ideje, hogy Dean is szembenézzen a helyzettel, miszerint Jess, mint faktor nem fog eltűnni az életükből, és inkább ő dönt úgy, hogy kiszáll. A táncból és ebből a kapcsolatból is, mert egyértelmű, hogy itt ő a fölösleges fél, és ezzel lelép. (...)" Bővebben itt.

Az Odaát első évad hatodik részéhez kapcsolódó hogyvolt is elkészült, egy rövid részlet belőle: "(...) Szerencsére Sam-nek van ez a mentalista izéje, amivel megérzi, hogy valami nem frankó, ezért ahogy visszafelé ballagnak A Kocsihoz, teszteli Dean-t, valami régi apus történettel. Úgy tűnik azonban, a lény nem csak kiválóan másolja le bárki külsejét, az emlékeit is megszerzi, legalábbis a Dean-klón kiválóra vizsgázik. De haha, urigeller méltó utódját nem lehet ám csak úgy átvágni. Lehet hogy a szóbeli vizsga sikerült a klónnak, de a gyakorlatban elbukott: ugyanis a bal kezével kapta el a kulcsot, amit Sammy dobott neki, ami ugyebár pár perce megsérült az üldözősdi közben. Szóval lebukás van, de a bajvívásban a klón bizonyul jobbnak: úgy csapja le a fegyvert rántó Sammy-t, mint a taxiórát. (...)" Teljes terjedelmében itt olvasható.

Szeretném emellett megemlíteni, hogy 2008. május 15-én (vagyis majdnem egy hete) véget ért Amerikában a Supernatural című sorozat harmadik évadja. A szezonzáró rész a "No Rest For The Wicked" címet viselte, és a harmadik évad tizenhatodik része volt. Az írósztrájk miatt rövidült le ez az évad néhány résszel, amely sajnos kihatott valamennyire az évadra tervezett sztorira is. Összességében azonban szerintem - főleg ha mindezt figyelembe vesszük, akkor - egy korrektnek nevezhető évadon vagyunk túl, melyet követően izgatottan várhatjuk az őszt, amikor a negyedik évaddal tér vissza a Winchester-testvérek történetét elmesélő sorozat a CW képernyőjére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése