2008. május 8.

Hétfőn irány Svájc

A mai nap nézegettem a Map24 útvonaltervét a svájci tanulmányutunkkal kapcsolatban, és egy érdekes felfedezést tettem. Ha ugye Székesfehérvár - Aarau útvonalon megyünk, akkor - többek között - Salzburg fele megy. Ebben semmi nagy felfedezés nincs még, hiszen éppen ezért tartunk ott pihenőt. Ami ennél - számomra - sokkalta érdekesebb - lenne -, hogy München mellett is elhalad az ajánlott útvonal, ahol pedig egy jeles épület nyílt nemrég. Igen, a BMW Welt valóban, amire gondoltam e sorok leírásakor.

Amerikában a CW-n ma látható a Supernatural című sorozat harmadik évadjának utolsóelőtti része, azaz szám szerint a tizenötödik, melynek - eredeti címe - Time Is On My Side. Ennek apropójából került a tegnapi blogbejegyzésbe semidean videója, amit - ha valaki lemaradt volna róla - itt nézhet meg. A hivatalos CW promója a résznek pedig ezen a linken keresztül tekinthető meg. Az utolsó rész pedig a No Rest For The Wicked címet viseli.

Egyelőre azonban kanyarodjunk vissza az első évad ötödik részéhez, melynek elkészült a hogyvoltja. Szokás szerint egy rövid ajánló belőle itt, a TyBlog oldalán, részletesen pedig a hogyvolt blogon: "(...) Dean és Sam autóznak, és a fiatalabbik testvér közben Mary bátyjával beszél. Pont egy hete adták el a tükröt, és persze, hogy egy toledoi régiségkereskedőnek. Akkor már csak meg kell találni a tükröt és összetörni. De hogy ne legyen ilyen egyszerű, Charlie már hívja is őket. Elviszik a lányt egy szobába, amit teljesen elsötétítenek, majd minden tükröződő felületet eltakarnak. Vajon akkor is ennyire lelkesen foglalkoznának vele, ha nem lenne ilyen csinoska? A lány elmeséli, hogy a volt pasija fenyegette őt öngyilkossággal, végül meg is tette, ezért bűntudata van, ó, hát ezért akarja őt Mary. Miközben a raktár felé autóznak a fiúk Sam előáll azzal, hogy lehet, hogy csak úgy lehet elpusztítani Mary, ha a saját tükrében idézik meg, és úgy törik össze. Természetesen Sam akarja megidézni, mert biztos benne, hogy hozzá elmegy Mary. Oh, dráma, izgalom. Dean hiába magyarázza aggódva az öcskösnek, hogy nem az ő hibája Jessica halála, öcsi csak emozik tovább, és előhúzza a nem tudsz te mindent rólam, bro, és nem is mondok el neked semmit szöveget. Dean végül belemegy, de szétaggódja az agyát, és még morci is kicsit. (...)" Bővebben.

Végezetül - az érintettek - ne feledjék, hogy hétfőn reggel 8:30-kor indulunk (vagyis nem ekkor várjuk még, hogy "beessen" mindenki, hanem ekkor valóban indulnánk). A Youth Hostel kártyáját - valamint a kártyás személyit és/vagy útlevelet - senki se felejtse otthon. És mindenki hozzon magával még egy ember. Ja nem, bocs, az más, mégse. Addig pedig mindenki számolgasson nyugodtan vissza - ha jól látom DaniDeee ezt MSN már egy ideje meg is teszi. Péntek - Szombat - Vasárnap - Hétfő, vagyis indulás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése