2008. április 3.

A megújult Zotter

Az osztrák tinédzserek többsége már tizenöt éves korában túlesik az első szexuális élményen - legalábbis ez derül ki abból a felmérésből, amely szerdán jelent meg az osztrák sajtóban. A közvélemény-kutatás keretében több száz középiskolás tanulót faggattak ki "bizalmas titkaikról". Arra a kérdésre, hogy mikor veszítette el szüzességét, jelentős részük azt válaszolta, hogy már 15 évesen. És hogy milyennek találták az első kalandot? Nos, zömük csupán kielégítőnek. Ám ha már túljutottak az elsőn, egy csapásra megjött a szexuális étvágyuk: a megkérdezett tizenévesek több mint két partnerrel dicsekedtek el a felmérésnél. Igazán azonban nem is az ágyban, hanem a késő éjszakába nyúló partikon szeretik levezetni a mindennapi feszültséget az osztrák fiatalok, akik havonta 72 eurót költenek különböző partikra és éjszakai rendezvényekre. Ráadásul a szeszesital okozta mámort már korábban - zsenge 14 évesen - megismerik, mint a szexet.

Elkészült a legújabb Szívek Szállodája hogyvolt, az 1x21-2x04 részekről, mely ide kattintva olvasható el. Kedvcsinálóként egy rövid idézet: "(...)Folytatódnak a Péntek Esti Vacsik is, ahol az a nagy esemény, hogy Rory bekerült az iskola legjobb tanulói közé, és ennek örömére világraszóló ünnepséget kell rendezni. Emily és Richard örömittasságának mértékét mutatja, hogy még azt is engedélyezik, hogy az ünnepelt magával vigyen valakit a Gilmore házba. Nem gondolhatták ezt át eléggé, ugyanis Rory Deant viszi, azt a Deant, akivel egyszer kimaradtak egy teljes éjszakára, és aki Richard keresztkérdéseire kiböki, hogy hármasai is vannak, és józan belátás szerint kb. most kéne menekülőre fognia a dolgot. De nem teszi, hanem tűr, és Richard, félretéve tökéletes úriember modorát, tovább cseszegeti. Rorynál szakad el a cérna, és olyat tesz, amire még nem volt példa: legorombítja a nagyapját, majd elviharzik.(...)"

Elkezdődött az idei szemeszter túraszezonja, aminek jegyében ma elmentünk a Zotterba. Én eddig még csak a felújítás előtt jártam arrafele, így mindenképp érdekelt, hogy mi mindenben változott meg. Azt kell mondanom, hogy sokmindenben. Jelentősen kibővült a program, sokkal több mindent mutatnak meg a látogatóknak, mint eddig tették. Remélhetőleg hamarosan felkerülnek a képek a Kodolányi János Főiskola Fürstenfeldi Regionális Oktatási Központ Fotóalbumába, és akkor mindenki jól megnézheti magát a képeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése