2008. március 10.

Matt Damon újra apa lesz

Matt Damon amerikai színész, a Bourne-ultimátum főszereplője és felesége, Luciana Bozan újra gyereket várnak. A pár egy hétvégi rendezvényen jelent meg együtt, ahol Luciana pocakja már meglehetősen jól látszott - a hírt később Damon szóvivője, Jennifer Allen is megerősítette. "Mindketten nagyon boldogok és izgatottak" - mondta Allen a People magazinnak. Matt Damonnak és feleségének ez lesz a második közös gyermeke, lányuk, Isabella 2006 nyarán született. A pár Bozan korábbi házasságából származó, kilencéves lányát, Alexiát is együtt neveli.

Az odaátos hogyvoltíró nagyon gyors volt, így már olvasható is a múlt péntek esti RTL Klub-os rész az alábbi linkre kattintva. Aki pedig a ma esti Pro7-es vetítést mulasztotta volna el, annak aggodalomra semmi ok, éjjel 1 óra körül megismétlik a részt. Egyébként csak én gondolom úgy, hogy egy részt kihagytak, avagy csak összekeverem kicsit a dolgokat, és minden rendben volt? Ami azonban biztos, hogy a jövő héten az évadfinálé első része lesz látható, ahogy az RTL Klubon az ezt követő rész, azaz ugyancsak a jövő heti az évadfinálé első része lesz. Különbség, hogy az RTL Klubon a második, a Pro7 adásán pedig még csak az első évad látható.

1 megjegyzés:

  1. Utánanéztem, és kiderült, hogy megint én vagyok az, aki tudja követni melyik résznek kellene következnie, a Pro7 pedig nem. Azaz ismételten átugrottak egy részt.

    TyBoR

    VálaszTörlés