2008. március 14.

South Park hétvégék

Ismét péntek van, és köztudott, hogy a péntek éjszaka nem azért van, hogy aludjunk, hanem azért, hogy sötét legyen. Valamint azért is, hogy megnézzük a soron következő Odaát részt az RTL Klub műsorán. A ma esti részen kívül már csak a két részes sorozatfinálé van vissza a sorozatból. A Szellem a palackból címet viselő részhez tartozó ajánló - mint már egy ideje, így most is - a jobb oldali hasábban olvasható.

Ha már a televíziók világánál tartunk, akkor szeretném megemlíteni, hogy a magyar Music Television március minden hétvégéjén (péntek és szombat) 23-02 óra közt South Park tematikus estéket tart. Az első hétvégén olyan részek voltak láthatók, amelyekben Eric Cartmen volt a főszereplő. Ezen a hétvégén spirituális utazásokra hív a zenetévé. Jövő héten kerülnek sorra a legjobb dupla részek. Az utolsó hétvégére pedig egy Világvége Edition-t állítottak össze a szerkesztők.

Két éven át ült barátja lakásának vécéjén megszakítás nélkül egy 35 éves nő az Egyesült Államokban, mert félt kijönni. Fóbiája miatt sorvadásnak indultak lábizmai. A férfi rendre vitt neki enni és innivalót, s próbálta minden áldott nap kicsalogatni, ám az asszony csak ennyit felelt: "Talán majd holnap kijövök". A mentőknek sem sikerült felállítaniuk, a lábán lévő bőr ránőtt a két év alatt a vécéülőkére. Végül feszítővasakkal leszedték az ülőkét és azzal együtt vitték kórházba a nőt, akinek teljesen érzéketlenné váltak lábai, a bennük lévő idegek sérültek, és nem kizárt, hogy az asszony élete végig tolószékbe kényszerül. Részletek az Index cikkjében.

A 38 éves színésznő, Minnie Driver Jay Leno műsorában jelentette be, hogy sok kolléganőjéhez hasonlóan nemsokára ő is édesanya lesz. Sajnos azt nem árulta el, hogy ki a gyermek apja. A celeb korábban egyébként több hírességgel is randizott. A kilencvenes évek végén Matt Damonnal járt, 2001-ben Josh Brolin jegyezte el, majd hírbe hozták Criss Angellel, a népszerű illuzionistával is. A hír bővebben a Velvet oldalain olvasható.

Végezetül a svájci úthoz térnék vissza egy pillanatra. A mai nap voltam Székesfehérváron, és befizettem, amit bekellett. Időközben némi változás is történt ezzel kapcsolatban, ugyanis várhatóan a vonatos verzió helyett a kisbuszos megoldás lesz a nyerő. De ezt azért még senki se vegye biztosra. Ha már Székesfehérváron jártam, akkor leadtam a kommunikáció záróvizsga jelentkezési lapját is. Továbbá nyújtottam be pályázatot közéleti ösztöndíjra. Ennek a másolatát már a héten elküldtem Kovács tanárúrnak, abban a reményben, hogy a tavalyi évhez hasonlóan ír ajánlást hozzá - amit ugyancsak reményeim szerint a tavalyi évhez hasonlóan hiánypótlásként, vagy minek nevezik, tovább küld a megfelelő helyre. A jövő héten ugyanis tavaszi szünet, azt követően pedig én Fürstenfeldben leszek, így ismét nem tudnám elintézni, hogy leadjam az ajánlást.

Erről jut eszembe: Igazak azok a pletykák, amit fürstenfeldi verebek csiripelnek, hogy az egyik tanár véletlenül elhozott egy kábelt, amit egyébként nem kellett volna, így most nem lehet tévét nézni a kollégiumban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése