2008. március 15.

Hamiltoné az év első pole pozíciója

Hétfőn egész nap zárva lesz a FürstenBräu, ugyanis átalakítják a konyhájukat. A tervek szerint azonban mindez csak egy napig tart, így a keddi napon már ismételten várja a vendégeket Fürstenfeld kedvelt étterme, a FürstenBräu. Ráadásul nem is akármi lesz a keddi menü, a desszert ugyanis az egyik kedvencem lesz, amit a menübe szoktak rakni. De nézzük meg akkor már inkább az egész keddi ajánlatukat. Leves: "Rindsuppe mit Leberknödel", főétel: "Gebratene Schweinerückenschnitte mit Erdäpfelspalten" és/vagy "Thunfisch - Tomatenlasagne", a ráadás pedig, azaz a desszert: "Joghurt mit Früchten".

A mai ünneppel kapcsolatban tavaly részletesebben is foglalkozott a TyBlog, így idén ezt most nem tenném meg. Akit érdekel, hogy mi szerepelt tavaly ezen a napon itt, annak ide érdemes kattintania.

Lewis Hamilton és a meglepetésember, Robert Kubica küzdelmét hozta az Ausztrál Nagydíj időmérő edzése. A pole pozíciót végül az ilyen helyzetekben már jártasabb McLaren-pilótáé lett. A világbajnoki címvédő Kimi Räikkönen a 16. pozícóban fejezte be a kvalifikációt. További részletek az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésével kapcsolatban az F1Hírek oldalain olvashatók. A futam élő közvetítése az RTL Klub műsorán 5:30-kor kezdődik, felvételről pedig 13:30-tól lesz látható vasárnap az Ausztrál Nagydíj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése