2008. február 17.

Elbukott a HD DVD!

Rég volt már "találós kérdés" itt a TyBlog oldalain, így épp itt az ideje egy körkérdést feltenni, és nézni, hogy a passzivitás miatt végül nem reagál senki. Ettől függetlenül próbálkozni azért még szabad, hiszen a remény hal meg utoljára. (Az ehhez kapcsolódó szóviccet emlékeim szerint már lelőttem itt a blogon, így nem ismételgetném magam) A kérdés értelemszerűen - akinek eddig nem lett volna az, most már mindenképp az - nem más, mint miért pont ezt a képet raktam be ide a blogba az Odaát cím sorozatból? A választás ugyanis nem véletlen. Nem "csak úgy" egy képet akartam berakni, hanem EZT a képet. De miért? Várom a tippeket, (helyes) válaszokat.

A folytatásban a sorozatok helyett egy részint akár hozzájuk is köthető hír, mely szerint véget ért az új generációs DVD-k háborúja. a Toshiba cég bejelentette, hogy felhagy a HD DVD formátum fejlesztésével. Ezzel a lépéssel teljessé vált a Blu-ray győzelme a nagy felbontású DVD-k piacán. Bővebben itt olvashatunk minderről. Aki pedig a két formátumról szeretne bővebben olvasni, annak HD DVD esetén ide, Blu-ray Disc esetén pedig ide érdemes kattintania. Akit pedig ez az egész nem érdekel, inkább Murphy internet-törvényeit olvasná, annak itt a helye.

Zárásként egy kis horoszkóp, hiszen olyan rég foglalkoztunk már ilyesmivel. Kíváncsi vagy, hogy milyen képességekkel áldott meg a sors? Hogy mihez értesz, és mi az, amit nem kellene erőltetned? Csillagjegyed elárulja!

Mérleg: Egyszerre vagy képes az elvont gondolkodásra és a józan ítélkezésre. Éppen ezért szellemed mindenkinek megnyugvást jelent, és szívesen fordulnak hozzád tanácsért, segítségért. Szereted a vérre menő vitákat, főleg azért, mert így tudod legjobban levezetni a benned felgyülemlett feszültséget. Állandó szellemi gyakorlásban vagy, és minden esetben szem előtt tartod, hogy másokat ne bánts meg. Éppen ezért képes vagy apró hazugságokra is, majd amikor ezek egymásra tornyosulnak már, akkor általában megunod az egészet, és elmondod az igazságot. Humorod fejlett és világos, a szarkazmus azonban nem a te asztalod. A többi csillagjegy részletesen itt olvasható.



2 megjegyzés:

  1. Grüß Gott Tybor!

    A találóskérdésedre a válasz:
    Csak nem egy Chrysler Stratus parkol ottan a háttérben :)

    Üdvözlettel:
    Ferenc (H II.)

    VálaszTörlés
  2. Kedves H II!

    Helyes meglátás :) (Annyi hozzátartozik, hogy Amerikában nem így hívják, de részletkérdés, hisz én ezt a nevet vártam :))

    Üdv,
    TyBoR

    VálaszTörlés