2008. január 11.

Újabb ezévi horoszkóp

Korábban már publikáltam a blogban egy horoszkópot a 2008-as évre vonatkozóan, most álljon itt egy másik. Ismételten a mérleg jegy szülötteire vonatkozó sorokat emelném ki, a többi elolvasható a Nők Lapja C@fe oldalain.

Mérleg - Tanulók

Azok a Mérleg szülöttek, akik még tanulnak, az év elején inkább otthon begubózva várnák, hogy elmúljon a tél. Vizsgára készülni kínszenvedés lehet most. Pedig ha összeszedik magukat, és elkezdenek tanulni, akkor meglepően gyorsan képesek memorizálni. Csak az okoz nehézséget, míg végre rászánják magukat, hogy leüljenek tanulni. Kreativitásuk nagyon jól működik most. Ezt ne arra használják, hogy kitalálják, miért nincs idejük készülni a vizsgákra, hanem arra, hogy milyen körülmények segítik a jó hangulat elérésében, amikor szívesen tanulnak. Például forró tea vagy kispárnákkal körberakott kanapé stb.

Még az év elején számíthatnak egy barát vagy egy idősebb mentor támogatására. Éljenek a kínálkozó lehetőséggel!

Tavasszal az otthon gondjai vagy a szüleivel való foglalkozás több idejüket elrabolhatja, mint az tanácsos lenne. Figyeljenek erre, mert nehéz lesz utolérniük magukat, bár szorgalommal sikerülni fog.

Még egy szerelem is „bepottyanhat”, amely szintén képes eltéríteni őket a feladatukra való koncentrálástól.

Nyáron érdemes lenne külföldön tanulniuk vagy munkát vállalniuk! Ez utóbbi anyagilag is nagyot dobna rajtuk. Ha itthon vállal munkát, akkor külföldi cégnél tegye, vagy idegen nyelv használatával. Rengeteget fog profitálni ezekből a tapasztalatokból.

A születésnapjuk körül a Mérlegek nehezen fognak neki a feladataiknak. Bár beszédes hangulatban lesznek, de inkább önmagukról beszélnek szívesen, és nem a tanulmányokról.

Az év vége felé tehetségük kibontakozhat, és komoly sikereket hozhat számukra. Ez elégedettséggel és büszkeséggel fogja eltölteni őket.

Mérleg - Dolgozók

A dolgozó Mérleg szülöttek jól teszik, ha az év elején szabadságot vesznek ki, de ne utazzanak külföldre, inkább maradjanak otthon. Így tudják az év végi fáradtságot kipihenni, és feltöltődni. Jó, ha a gyerekeikkel is kicsit többet foglalkoznak most.

Még az év elején egy protektor, mentor vagy jó barát a segítségükre lesz. Éljenek a kínálkozó lehetőséggel! Ne legyenek szégyenlősek! Hisz a mondás is azt tartja, hogy „szégyenlős koldusnak üres a tarisznyája”…

Tavasszal otthoni gondok, illetve feladatok vonják el őket a munkától. Nem fogják a cégnél jó szemmel nézni, hogy többször is elkéredzkednek. Jobb, ha nem mondják el, milyen témák miatt kell most otthon helytállniuk! Nem kell titkolózniuk, de ne avassanak be mindenkit a magánéletükbe!

Nyár elején elutazhatnak külföldre. Ez jót fog tenni nekik és a párjuknak is. Nem kell attól tartaniuk, hogy a hivatásukban elért eredményeik elvesznek, amíg nincsenek ott. Sőt olyan szerencse is érheti őket, hogy a távollétükben derül ki valami, ami a munkájukat felértékeli. Ezzel végre napvilágra kerül, hogy ki végzi jól és megbízhatóan a munkáját. Érdekes, hogy olykor a hiányunk hozza az elismerést, és nem az állandó jelenlétünk…

A nyaralás után feltöltődve ismét belevethetik magukat a munkába. Ott új feladatokat, új pozíciót vagy új munkakört ajánlhatnak fel nekik, ami eddigi munkájuk elismerése. Ez komoly dolog és igazi siker!

A születésnapjuk körül nem lesznek túl lelkesek. Inkább önmagukkal és a párjukkal foglalkoznának. Nehezen tudnak ráhangolódni a munkafeladatokra. Használjanak természetes hangulatjavítókat: friss gyümölcs, illetve gyümölcslé, gyógyteák stb.

Az év vége felé az anyagi helyzetük sokat fog javulni: vagy fizetésemelést kapnak, vagy jutalmat. Az is aktuálissá válik, hogy az önértékelésüket helyretegyék. Egy ilyen anyagi elismerés is jó eszköz ehhez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése