2007. december 5.

Öngól

A jelek szerint a rendszergazdák tevékenységét leginkább öngólnak lehetne nevezni. Nem, nem a munkájukat akarom leszólni, hiszen itt voltak, hoztak új routert, újratelepítették a géptermi gépeket. Továbbá miután végeztek, egy darabig itt vártak, hogy lesz-e probléma az új rendszerrel. A hibák is vártak, vártak arra, hogy a rendszergazdák lelépjenek. Mára ugyanis már ismételten nem volt lent net. Így végül az én routerem került tesztüzemben beüzemelésre. Meglátjuk, hogy mennyire lesz eredményes a próbálkozás. (Jut eszembe, most hogy van net, lehet bőszen olvasgatni a TyBlogot, behozni az esetleges lemaradást a korlátozott internet-kapacitás miatt)

Ma megjött a Merkur kártyám. Ma voltam egyébként is Oberwartban vásárolni, mert a mai nap -25% kedvezmény volt minden édességre. A jelek szerint sokakat érdekelt az akció, mert szinte teltház volt a parkolóban, amikor délelőtt ottjártam.

Holnap megyünk Loipersdorfba. A fürdőzés része engem mondjuk nem érdekel, csak a hely maga. Szombaton pedig megyünk Bécsbe. Hurrá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése