2007. december 7.

Itt járt a Mikulás

A mai nap Fürstenfeldbe is megérkezett a Mikulás. A meglepetés részeként a TyBlog szerkesztőségébe is ellátogatott. (lásd fenti kép) Köszönet a Mikulásnak érte. Ez egyébként egy kedves kezdeményezés, és ha jól emlékszem ez az első társulatnak nem jutott eszébe. Személyes üzenetet legalábbis biztos nem kaptam egy évvel ezelőtt. Szóval egy nagy pirospont ezért a jelenlegi társaságnak.

A csütörtöki program egyébként Therme Loipersdorf volt. Háát, hazafele a lányokkal megállapítottuk, hogy azért többet vártunk idegenvezetés címszó alatt. Ugyanakkor elismerés a vállalatnak, hogy nem egy utolsóutáni munkatárs, hanem a marketingigazgató vezetett körbe minket. Ez azért nálunk (Magyarországon) nem így szokás. (Ezt egyébként más is megjegyezte ott közülünk) Végül páran hazajöttünk, ha jól tudom 16-an pedig ottmaradtak zárásig. Kiélvetzék az "ingyenpancsi" lehetőségét. Voltaképp igazuk is van.

Szombaton Bécs, a jelek szerint igen nagy az érdeklődés rá. Valamivel azért kevesebben leszünk az elsőre tervezettnél, hiszen néhányan lefixált programjaik miatt - mint a TyBlog szerkesztősége egy korábbi hozzászólásból megtudta - már az előző hétvégén (az eredetileg tervezett időpontban) elmentek Bécsbe. Gondolom ebben a viszonylatban is hasonlóan korszerű vonat közlekedett, mint amivel anno mi voltunk Grazban. Nekünk akkor az nagyon tetszett, remélem most sem volt ez másként.

2 megjegyzés:

  1. Hull a pelyhes fehér hó, jöjj el kedves Télapó!
    Minden gyerek várva vár, vidám ének hangja száll.
    Van zsákodban minden jó, piros alma, mogyoró,
    Jöjj el hozzánk, várunk rád, kedves öreg Télapó!

    Nagyszakállú Télapó, jó gyermek barátja.
    Cukrot, diót, mogyorót rejteget a zsákja.
    Amerre jár reggelig, kis cipocske megtelik.
    Megtölti a Télapó, ha üresen látja

    VálaszTörlés
  2. Tibi idén csak virgácsot kapsz:-)Rosszkisfiú voltál:-))

    VálaszTörlés