2007. december 18.

Horoszkóp 2008-ra

Mérleg IX. 23.–X. 22.

Sorsfeladat 2008-ra: Meg kell tanulnia szakítani. Álmai valóra váltásához le kell zárnia a múltat, különben akadályozza az előrejutásban.

Karrier: Ahhoz, hogy megtalálja a helyét a világban, mindent ki kell próbálnia, ami az útjába kerül. Nem fogadja el a tanácsokat. A munkában új lehetőségekre bukkan, de amikor már sikerül belülről is megismernie a körülményeket, a feladatokat, s főleg az embereket, úgy érzi majd, mégsem erre vágyott, s ismét keresgélésbe kezd. Talán többször is állást vált – lehet, hogy cégen belül, de nagy a valószínűsége, hogy áprilisban, de legkésőbb októberben elköszön régi kenyéradójától.

Szerelem: A bolygók egész évben arra ösztönzik, hogy koncentráljon a karrierjére, így a boldogságot most a biztonságos családi háttér adja. Ha még nem találta meg az igazit, 2008-ban ismerkedésre, társasági életre, szerelemre kevesebb idő jut majd, mint szeretné. Talán ezért is keresi a megfelelő partnert a kollégái, üzleti partnerei körében. A Jupiterrel kapcsolatba lépő Vénusz áprilisra ígér egy kellemes találkozást, amiből több is lehet barátságnál. De a lángoló nagy szerelem az idén elmarad.

Híres Mérlegek: Matt Damon (1970. október 8.), Demi Moore (1962. október 11.), Katherine Zeta Jones (1969. szeptember 25.), Gwyneth Palrow (1972. szeptember 28.), Daniel Baldwin (1960. október 5.), Erős Antónia (1979. szeptember 27.)

A többi csillagjegy 2008-as horoszkópja az astronet.hu oldalain olvasható!

5 megjegyzés:

  1. Mi lenne ha nem traktálnák hükyeséggel az emberek fejét?????????? Mi lenne ha igazat írnának???????????

    VálaszTörlés
  2. Elegem van a sok hazugságukból!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Levagytok szarva ígykeresitek a kenyeret míg más megszakad a munkába!!!!!!!!!4

    VálaszTörlés
  4. Szégyen, hogy vannak ilyen patkányok mig más éhezik ti jót röhögtök a markotokba !!!!!!! Saját hülyeségeteken!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés