2007. november 28.

Volt valaki baksörözni?

A jelek szerint a kollégiumból senkinek sem keltette fel különösebben az érdeklődését a múlthét szombati baksörözés a FürstenBräuban. Legalábbis erre következtetek abból, hogy nem írt senki semmilyen beszámolót róla nekem, hogy milyen is volt. Na mindegy, úgy látszik ez a társaság tényleg nem lesz törzsvendég ott.

Egy kér(d)és. Nincs meg valakinek véletlen a Szívek szállodája (Gilmore Girls)? A múltkori TOP10-es sorozatos listámon 3. helyen szereplő Odaátban (Supernatural) Sam szerepét játszó Jared Padalecki is játszik ebben, és állítólag nem olyan rossz sorozat. Egy másik Padalecki-s kérésem is lenne, Viasztestek (House of Wax) nincs meg valakinek? Állítólag ez is egy egész jó film.

Sajnos az idei gulyáspartiról lemaradok, ugyanis immár 90%, hogy szombaton megyek vissza Fürstenfeldbe. Szombaton este még pont nyitva a FürstenBräu :) Ja igen, a jelek szerint a routert is vihetem, ugyanis érkezett olyan megkeresés, hogy jó lenne, ha..... ugyanis még mindig gondok vannak a nettel. Merre lehet ilyenkor a rendszergazda? Talán épp pihen, élvezi a havat és síelget valahol? Esetleg Székesfehérváron görnyed épp az irodájában egy gép mellett, és szüntelenül dolgozik? Annyira, hogy még ránk sincs ideje?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése