2007. október 7.

Szülői látogatás

A mai nap kijöttek látogatóba a szüleim. Egész héten szó volt róla, de az utolsó pillanatig bizonytalan volt, hogy tényleg ki tudnak-e jönni, illetve meddig is tudnak maradni. Végül úgy alakult, hogy csak hétfőn mennek majd haza. Mondjuk hétfőn olyan sokat nem tudunk társalogni egymással, mert 8-kor indulnunk kell Szentgotthárdra, tanítási gyakorlatra.

Hétfőn egy Leseverstehen-t iratok a 9.b-vel, én állítottam össze. Mindemellett a 11.b pedig a bio élelmiszerekről kap egy Lückentext-et, mert nem igazán vannak tisztában azzal, hogy mit is jelent mindez. Ha sikerül holnap reggel valami bio-t vásárolnom nekik, akkor ki is próbálhatják a kettő közti különbséget, és megtapasztalhatják, hogy - többek állításával ellentétben - nem rosszabb a bio élelmiszer a társainál.

Mindemellett a hétvégén a KJFF honlappal is haladtam. Egyelőre egyben még kevés dolog látható, mert egyelőre külön-külön részeket próbálgattam, hogy miként működik, de ha kedden végzünk a tanítási gyakorlattal a gimiben - és Gábor nem szólja le a tanításom :D -, akkor a hét végére már sokkalta kézzel foghatóbb eredményeket szeretnék már tudni felmutatni.

Addig azonban jó lenne egyeztetni, hogy mi kerüljön le, illetve fel a régi honlapra/-on, hiszen egy gyors frissítés arra is ráférne már, mielőtt elkészül a felfrissült és újragondolt KJFF honlap. Remélhetőleg holnap úgy érünk vissza, hogy Melinda még dolgozik, és akkor mindenképp beszélnünk kell erről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése